Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Zvezde pojejo

Default avatar

rinasina

Kako ste bile zadovoljni z nastopom pevcev ?
Default avatar

ddfaahdfhgafdhfdsh

disaster. vse scena, nastopi in anja.
Edino poles mi je všeč.
Default avatar

čvekca

Meni je blo všeč,sploh Jure je tako lepo pel,ne morem verjet.
Default avatar

elaela

Od oddaje sem pričakovala več. Na Hrvaški TV te tako potegne, je sproščeno ... Pri nas pa sem se prav dolgočasila vmes. Ne vem, ali smo res preveč kritični do slovenskih "izdelkov" ali kaj. Tista komisija s speglano Molkovo mi je delovala nekam prisiljeno. Sploh ona. Skoraj neprebavljiva.
Naslednja stvar je bil pa ta nekdanji Čuk. Mislim, da njegova načrtovana solo pot ne bo bog ve kaj. Včeraj me ni prav nič navdušil s tistim siljenjem na Kreslina, prej obratno.
Mogoče sem danes tudi malo zoprna, ampak oddaja mi res ni bila všeč. Peli so kar v redu, voditelja tudi ok, samo tista komisija, kot sem že rekla, in preveč razvlečeno vse skupaj.
Default avatar

soraya***

Meni Nuška ni všeč.

Sicer pa je oddaja v redu, zraven se da še kaj koristnega počet...

Mi je bilo pa čisto na začetku jasno, da bosta onadva zmagala, ker sta imela pač res lepo pesem. In pa Jure nebeško poje.

Pa Anja mi ni simpatična, pa igralka Iuna tudi ne, Pa Rebeka sploh ne. Pravzaprav mi nobena ženska v tej oddaji ni simpatična...:)))
Default avatar

zujuuuu

Saj ti ne rabi biti. pa tudi ne rabiš gledat. Ti pa si vsem sipatična in komaj čakajo da te vidijo.
Default avatar

dobro

Jure je odpel odlično, bravo, dober par sta bila z Nuško. Vozel pa ni dorasel za samostojno kariero.
Default avatar

Ujka

Jaz bom pa malo štrlela iz monovskega povprečja in bom malo pohvalila. Voditelja solidna - sicer brez presežkov, ampak čisto v redu. Nuškin glas - vau. Absolutno sta zmagala zaradi nje. Jure lahko da ima lep glas, ampak je popolnoma brez karizme, ki je za pevca nujna. Ko je Vozel začel peti, sem naredila zeh, ampak je pozneje raztural. Malo mi je kar vzelo sapo, ker nisem vedela, da ima tako močan glas. Pri Čukih ga pač ni mogel uporabljati, a ne? :))
Kaj Rebeka dela v tej oddaji, mi ni jasno. To je oddaja talentiranih, močnih glasov, ona pa vemo ... In spet se je bolj ali manj elegantno izvlekla, kot takrat na Emi, ko so peli ob klavirju - vsi, razen nje, ker so solirali.

Žirija bi lahko bila super, če ne bi bilo Molkove. Tudi jaz jo resnično težko gledam. Njen humor je ... Mi gredo dlake pokonci. Pojava - groza. Enostavno ni več za na televizijo, tako je umetna. Pocukrana pa za znoret.

Če potegnem črto - kar dobro nedeljsko razvedrilo, če ne pričakuješ preveč. Če ne bi imeli kaj šinfati, tudi ne bi imeli kaj gledati.
Default avatar

elaela

Ujka, z vsem drugim se strinjam s tabo, samo to, da ima Marko Vozelj močan glas - to se mi pa res ne zdi. Prej se mi zdi, da se je prej pri Čukih nekako skril, ko poje sam mu pa "zmanjka". Pa kar nekaj hoče biti duhovit. Kakšna mu celo rata.
Default avatar

Ujka

Ma ne vem, no. Ko je zapel na ves glas, se je po studiu razlegel aplavz. Sicer nisem ekspert, ampak v primerjavi z Rebeko ... :)))
Glede duhovičenja ne bi vedela, ker nisem gledala vsega.
Default avatar

2x mama

Vozelj je imel očitno tremo, ker je v prvem delu pesmi kar nekajkrat zafušal, v refrenu je pa prišel do izraza njegov močan vokal.

Na splošno oddaja za prvič ni bila slaba.
Če pozabim na Mišo, je bilo kar v redu, začetniške napake jim oprostim.
Poles in Anja ne pašeta skupaj, bi bila kakšna druga kombinacija boljša.

Zraven likanja je čisto gledljivo.
Default avatar

Koko

[quote zujuuuu]Saj ti ne rabi biti. pa tudi ne rabiš gledat. Ti pa si vsem sipatična in komaj čakajo da te vidijo.[/quote]

Ampak ona se ne sili pred TV in se ne nastavla ljudem, za razliko od možače Rebeke in ostalih, ki mislijo kako so pomembni, ker se pojavijo po TV v tej mali sloveniji, ki ne bi pokrila niti predmestja New Yorka...
Default avatar

mik

Imam občutek, da nekaterim nikoli ne posije sonce.
Default avatar

Koko

Ja, kar sonce mi posije, ko zagledam Rebekino faco, od samega zadovoljstva se pa stopim, ko mi v uho priplava njen stavek "Ja, zbolela sem in sem prišla na oddajo, da ljudje vidijo, da smo tudi mi krvavi pod kožo..."
A dej nehi? A tud vi ste krvavi pod kožo? Mi smo pa mislil da ste vi bogovi in da sploh ne morete zbolet...
Jah, enim je pa res lahko živet, ko se v glavi prepričajo, da so nekaj več kot ostali.
Pa ne rečem, da to izjavijo svetovne zvezde, ki jih pozna cel svet, imajo najete ljudi za vsako najmanjše opravilo, denarja na računih toliko, da bi lahko kupil in Rebeko in celo Slovenijo z njo vred itd.
Slovenija ma prebivalev manj kot Rim, torej so naše "zvezde" lokalci, pač, poznani v enem mestu... Napihujejo se pa bolj kot katerkoli holywoodski zvezdnik, ki ga poznajo v Rimu, v celi Italiji, Sloveniji, Nemčiji, franciji, Ameriki itd.
Default avatar

pojka

Hehe, Koko, imaš pa res prav! naše "zvezde" se bodo kar razpočile. Od vseh se mi edino Kreslin ne zdi napihnjen, pa edino on bi morda lahko bil zvezda.
Default avatar

mamicka

A si ji fouš ? Pa se ti znajdi tako kot se je ona. Kar se tega tiče, je punca sposobna.
Default avatar

hinavščina po slovensko

Ne vem no punce, da ste tako zategnjene,.. Pa kaj toliko pljuvate po tej Rebeki, kapo dol, punca je pač uspela in vam gre to v nos.Vsak se znajde po svoje, ona se je , enim pač ni usojeno. Me res zanima kakšne so vaše veščine zraven šimfanja in obiranja.Ve ste pa oh in sploh najlepše, najboljše in najsposobnejše.

Dajte malo se skulirajte.
Default avatar

mik

Punca je lepa, pridna, pa še rata ji. Katera Slovenka ji ne bi bila fouš.
Default avatar

rebekica

Točno tako, kdor je ne mara naj je ne gleda. Saj ni bogvekaj pevka, ampak meni je simpatika,ker je veselo ženšče. Ja kaj češ, smo pač mali, pa smo z malim nezadovoljni.Eni tudi z Murkotom - joj,joj,izgleda ko da eni gledate samo zato, da lahko šimfate. Če ni komu všeč, daljinec zmeraj dela.