Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Heath Ledger ni naredil samomora!

Default avatar

Žogca

Smrt avstralskega igralca Heatha Ledgerja je bila nesreča, ki jo je povzročil previsok odmerek zdravil na recept, je končna sodba newyorškega mrliškega oglednika.

"Smrt Heatha Ledgerja je bila posledica akutne zastrupitve z mešanico oksikodona, hidrokodona, diazepama, temazepama, alparazolama in doksilamina," je pokazala obdukcija. "Sklepamo, da je bila smrt nenamerna in posledica zlorabe zdravil."

http://www.rtvslo.si/kultura/modload.ph ... c_id=41814
_________________________________________________

http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …
Default avatar

trta13

Tudi če je nehote, je še vedno samomor, saj je ubil sam sebe :-)
Default avatar

grbavkacc

Pred kratkim smo objokavali Tošeta, zdaj Heatha...
ma, get a life!
Default avatar

abcxyz

A kdo joka?
Default avatar

snežinka**

Ja, to rečejo za javnost. Podobno je blo z večimi znanimi. Nikoli ne bomo izvedeli resnice.
Default avatar

Zapravljivka

Saj niste resni, ne? Fant domnevam ni bil debil, to pa je pa že vsako zase močno zdravilo. Točno je vedel, kaj dela.
Default avatar

ahm

Pomislite na kombinacijo nespečnosti (hude, hude), ko bi vse dal da bi lahko zaspal in velikega stresa, ko ne moreš odklopit misli in ti vse vrvi po možganih in potem razglabljajte, kdaj je človek priseben. Kolikorat ste vi ob glavobolu/zobobolu/gripi/etc vzeli tableto na tableto (po možnosti različne sorte) ? No MON-ovke mogoče ne, povprečni osebek pa ziher. Po vsem kar sem prebrala (in verjemite mi, da vse kar se da) je bilo točno to, kar so rekli: nesrečen slučaj. Človek se je hotel naspat/odpočit/umirit. Ampak organizem ni zdržal.
In mi je zelo hudo, da ga ni več. Zame je bil eden najboljših igralcev.
Default avatar

Zapravljivka

Jaz sem naštela šest tablet. Sprejmem, da se je zaštrikal, če je vzel od vsake tablete samo eno. Če je bilo več ... Saj ni skrivnost, da je bil v depresiji. Ga je pa tudi meni grozno žal. Eden meni bolj simpatičnih igralcev.
Default avatar

ponavadi

[quote snežinka**]Ja, to rečejo za javnost. Podobno je blo z večimi znanimi. Nikoli ne bomo izvedeli resnice.[/quote]

Ponavadi se moški niso s tabletami. V bistvu se sploh ne spomnim, kdo od moških se je razen pevca Inxa in Nirvane. Onadva sta se oba z orožjem, ne?
Default avatar

Kumarca

Mislim, kakšna bedarija. A so bili zraven, da vejo, da je bila nesreča? Čez 1 mesec lahko pričakujemo nove ugotovitve z obdukcije - samomor iz zasede.
Default avatar

trdinova

[quote ahm]Kolikorat ste vi ob glavobolu/zobobolu/gripi/etc vzeli tableto na tableto (po možnosti različne sorte) ?[/quote]

Ej, poznam ogromno različnih ljudi, s katerimi sem si precej blizu, ampak nihče od le-teh ne zoblje različnih vrst tablet kar tako, po trenutnem navdihu. Ne ga srat, no. Poznam pa eno punco, ki je že ene parkrat takole "nehote" poskušala zapustit ta svet... Nehote?
Default avatar

karinka35

Najverjetneje je pojedel cel kup različnih zdravil. Glede na to, da ni otrok je menda že vedel da preveč različnih substanc ne gre skupaj.
Default avatar

Marko

[quote Zapravljivka]Jaz sem naštela šest tablet. Sprejmem, da se je zaštrikal, če je vzel od vsake tablete samo eno. [/quote]

Kaj zgoraj so naštete tablete ali snovi, ki so v tabletah? Vprašam samo.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar

ariadne

ah ja.. za hec vzameš enih petnajst tablet (vprašanje kakšna je bila doza vseh), pa misliš, da bo vse ok. kot je ena napisala... ali je bil debilen, ali pa je delal samomor
ariadne
Default avatar

manka-

[quote ponavadi][quote snežinka**]Ja, to rečejo za javnost. Podobno je blo z večimi znanimi. Nikoli ne bomo izvedeli resnice.[/quote]

Ponavadi se moški niso s tabletami. V bistvu se sploh ne spomnim, kdo od moških se je razen pevca Inxa in Nirvane. Onadva sta se oba z orožjem, ne?[/quote]

Pevec od Inxs - Michael Hutchence je umrl baje zaradi avtoerotične zadušitve. Nekateri se poskusijo skoraj zadaviti, da bi doživeli intentivnejši orgazem. Mnogokrat se stvar ponesreči.
Default avatar

Hel1

A ne kako je fajn bit tko pameten? Človek nima besed ko bere vse te globokoumne komentarje.....
Heath Ledger je umrl in to je velika tragična izguba, a ga ne morete pustit, da počiva v miru?
Default avatar

Zapravljivka

Me tukaj smo še najmanjši problem. :)))) A misliš, da se v grobu obrača zaradi nas? :)))) Ne ga srat, no. Heath, če pa slišiš slučajno, imej se!!!