Starševski čvek

nasvet za make-up

Default avatar
Živio

Kateri puder in katero maskaro za oči mi priporočate,da bi mi res dolgo obstala na obrazu,saj kakih 8 ur,no saj na šihtu.Do sedaj sem uporabljala puder v stiku,in ene poceni maskare,ker nisem hodila na šiht,sedaj čez en teden pa začnem ponovno delati,pa rabim neki da mi ne "kr gre dol".Pa bolj blede narave sem.Pa bolj mam suho kožo,tako da si jo moram obvezno namazati s kremo.Torej kateri puder ter katero maskaro mi priporočate?
Hvala za odgovore,adijo
Default avatar
Tudi jaz imam suho kožo. Uporabljam dior lift tekoči puder številka 030in pa avon senčilo za lica tisto v bunkicah...meni je kombinacija super in obstojna tudi poleti...maskara pa ivan san loro ne vem kako se prav napiše se mi ne da do kopalnice pogledat, uporabljam vijolićno, ma se mi zdi boljša pa samo malo črnega svinčnika (imam nivea) in je odličen make up za ves dan
Default avatar
V lekarni kupi dobro kremo, primerno tvojemu tipu kože, izberi tekoči puder od Vichy, meni ta kombinacija ful ustreza in je zelo obstojna. Pa puder ni tako vpadljiv, se lepo maže in naredi lepo polt. Sama uporabljam maskaro Dior show, blackout. Trepalnicam da volumen in pa neverjetno obstojna je.
Default avatar
glede pudra je najbolje, da greš v kakšno večjo parfumerijo in tam na svoji koži sprobaš pravi odtenek pudra in tudi strukturo.

glede maskar je moje mnenje, da so te dražje res obstojne in sicer lancome virtuose.