Forum.Over.Net

Starševski čvek

Za tiste, ki zgledate mlajše...

Default avatar

jpt

Tiste, ki ste sodelovale v spodnji temi-kako se pa oblačite? Kostimi, jeans, pajkice?Tudi jaz bi rada zgledala mlajša!!!
Default avatar

neregistr

Kostimov nimam nikoli, čeprav mi pašejo. Sledim modnim trendom, ki jih kombiniram s klasiko primerno letom. In izpade super :)
Default avatar

Arja

Zelo dobro vprašanje. Jaz nanj ne bom odgovarjala, ker ne zgledam mlajša, se pa pridružujem, ker me res zanima, kako se oblačite recimo ženske od 35-40, da ste videti mlajše.
Default avatar

40 letnica*-*-*-

stara sem 40, pravijo da jih zgledam 10 let mlajse. Pa ne zaradi oblacil, temvec uaradi mene same, na obrau ni gub, postava je okej, brez maščobe. kaj delam, skrbim zase, redna telovadba, dobra prehrana in predvsem srečna sem in uživam življenje in to mi sije na obrazu in me dela mlado in IN. Oblačim pa se ze od nekdaj v oblacila ki mi pašejo in ne gledam na modo, imam svojo modo in svoj stil. Ni oblačila, ki bi žensko, ki se počuti staro in taka tudi izgleda naredilo mlajso, ravno obratno, še huje bo!
Default avatar

B *

kmalu 35, že celo življenje se oblačim enako ... pač imam svoj stil, s tem da vsako leto nakupim nekaj kosov nove garderobe ... predvsem pa se počutim res ene 10 let mlajšo :) ... ampak to imamo v družini :) naju imajo z mojo mamo za sestri :)

se pa strinjam s 40-letnico ... če si srečen to sije od tebe in te dela mlajšega!
Default avatar

japares

[quote 40 letnica*-*-*-]... srečna sem in uživam življenje in to mi sije na obrazu in me dela mlado in IN. Oblačim pa se ze od nekdaj v oblacila ki mi pašejo in ne gledam na modo, imam svojo modo in svoj stil. Ni oblačila, ki bi žensko, ki se počuti staro in taka tudi izgleda naredilo mlajso, ravno obratno, še huje bo![/quote]

To je to! Sploh z zadnjim stavkom se strinjam. Obleka se mora zliti skupaj z ostalim izgledom, osebnostjo...
Default avatar

isle

Včeraj je ena zelo dobro napisala: da izgledamo mlajše, nam govorijo ali naši vrstniki (kar je še nekam kredibilno) ali pa starejši od nas. Ko nam bo to rekel kakšen osnovno- ali srednješolec, bi pa to nekaj pomenilo. Brez skrbi, ne bo. Meni tudi vedno govorijo: o kakšna punčka izgledaš (ker sem drobna in imam daljše svetle lase in poteze obraza takšne, ampak gubice se mi vseeno pojavljajo, pa gravtacija tudi deluje), ko pa so učenci ocenjevali mojo starost, so me pa pomladili samo za dve leti. No, ampak če se sebi zdite mlajše, je to že nekaj...bolje, kot da se počutite stare:)
Default avatar

sreča

kostimi vendo naredijo človeka resnobnega in z tem se človeku pripiše nekaj let več kot bi mu jih če bi ga videl v športnih oblačilih.
Default avatar

B *

[quote isle]Včeraj je ena zelo dobro napisala: da izgledamo mlajše, nam govorijo ali naši vrstniki (kar je še nekam kredibilno) ali pa starejši od nas. Ko nam bo to rekel kakšen osnovno- ali srednješolec, bi pa to nekaj pomenilo. Brez skrbi, ne bo. Meni tudi vedno govorijo: o kakšna punčka izgledaš (ker sem drobna in imam daljše svetle lase in poteze obraza takšne, ampak gubice se mi vseeno pojavljajo, pa gravtacija tudi deluje), ko pa so učenci ocenjevali mojo starost, so me pa pomladili samo za dve leti. No, ampak če se sebi zdite mlajše, je to že nekaj...bolje, kot da se počutite stare:)[/quote]


po moje ni 30+ letnice, ki se nebi zavedala, da se pač stara :)) in to z mularijo je čista resnica, ko smo hodili v šolo je bilo 30 let že ohoho starost ... ampak bistvo je vseeno v tem, da se 30+ letnik počuti dobro, fit, mlad ... pa vseeno koliko zgleda, oziroma koliko je res star.

sicer pa če pogledaš 30+ letnike danes in recimo 30+ letnike pred 30-timi leti ... ja res zgledamo mlajši :)
enako je s 50+ letniki ... mnogi zgledajo precej mlajše kot pa 50+ letniki pred 30-timi leti ... tako pač je.
Default avatar

T.L.

mlajse?ja...ko te tikajo sosolke in sosolci od sina...(pa mi ni vedno prav)in to ne naredi obleka,enostavno sem mlajsakot zgledam....
Default avatar

Arja

[quote T.L.]mlajse?ja...ko te tikajo sosolke in sosolci od sina...(pa mi ni vedno prav)in to ne naredi obleka,enostavno sem mlajsakot zgledam....[/quote]

pišeš tudi kot v drugem a
Default avatar

T.L.

prvem A
Default avatar

**lili

[quote T.L.]mlajse?ja...ko te tikajo sosolke in sosolci od sina...(pa mi ni vedno prav)in to ne naredi obleka,enostavno sem mlajsakot zgledam....[/quote]

ne, to je zato, ker je veliko otrok nevzgojenih...

ravno spodaj je v enem postu tema na to, zakaj otroci več ne vikajo starejših...
Default avatar

Nala

V spodnji temi nisem sodelovala, ker sem se pravkar priklopila, pa vendar...
Imam oblečene jeans kratke hlače z zavihkom, vpadljive hlačne nogavice - barvno usklajene, seveda. Oprijet tanek pulover, kratko ozko športno elegantno jaknico in široke škornje s peto. Frizura modna, urejena in polikana. Ja, izgleda mladostno, čeprav nisem naličena. Za dodatek še modna očala, ki ne delujejo strogo.
Kostimov ne nosim, tudi za uradne sestanke ne.
Vsako sezono si kupim kar nekaj modnih kosov, seveda takih, da se v njih tudi počutim dobro. Lanskih trendovskih ozkih kavbojk, ki izgledajo bolj pajkice, nikoli nisem vzela za svoje in ker se v njih ne počutim dobro, jih ne nosim. Sledim modnim trendom, vendar ne za vsako ceno, le če se počutim dobro.
Me pa zelo veseli pomladno poletna kolekcija, ki prihaja, mnogo modelov hlač je v stilu 70ih, s širokomi hlačnicami in nizkim pasom.
Default avatar

dhu

Od kje vam informacije, kaj bo v pomladno-poletni kolekciji?

Kaj pomeni, ko se oblacite po modi vs. klasika?

Nimam pojma, lepo prosim.
Default avatar

klija-neregistrirana (še)

jst jih imam 30 let vsi pa mi govorijo, če jih imam 20, oz. glede na to, da sem delala v zavodu, kjer rabiš visok. izobrazbo, se me malo postarali z vprašanjem: ali sem ravno faks končala - t.j. 24 let.

Za me je to verjetno genetskega pomena, verjetno po očetovi strani, ker danes pri 54 letih zgleda 20 letnik - resno! Seveda če se obrije in populi tistih 13 sivih dlak.

Oblačim se pa malce po modi, malce pa po svojem okusu - kombiniram. Za svojo višino sem se malce poredila 163cm/ 63kg, vendar sem zadovoljna.

Mogoče mi ne boste verjeli zato ker ne maram da me imajo za mlajšo ampak...najbolj pomembno od vsega je svoje lastno zadovoljstvo, sam s sabo! Poznam par bakic, za katere bi jim dala 55 ali 60 let, potem pa zvem da imajo 80 let in več....zakaj?...ker se jim vidi, da so zadovoljne s svojim življenjem, se smehljajo in jim je prav malo mar, kaj bo družba rekla.

lp
Default avatar

Podnajemnica

Tole me je spomnilo na štorijo iz letošnje novoletne zabave.

Z možem sva dala vse tri otroke zvečer spat k njegovim staršem in šla "žurat" k prijateljici. Jaz bom stara 30 mož pa 32.
Tam so bili sami študentje, stari 21-22 let in se nismo poznali.
Mož je malo popil in veselo zabaval navzoče, z drugimi besedami nakladal je
:-). Mimogrede je omenil, da sva poročena, samo na tak hecen način, da ga nihče ni jemal resno.
Nakar se eden opogumi in me začne ogovarjat iz kje sem, kateri faks delam,...
No, tu se je pa ustavilo, ker sem mu povedala, da jaz hodim v službo in da sem res poročena.
In ga je skoraj kap, mene pa tudi, ker me je začel vikat :-(
Za otroke mu rajši nisem povedala he he.
Sem se pa počutila res fajn, kot v študentkih letih, dokler je trajalo.
Default avatar

babaroga

Eno je, če ženska zgleda mlajša zaradi oblačil, drugo pa, da nima gub na obrazu, vratu,...
Jaz se bližam štiridesetim pa noben ne verjame, da sem toliko stara. Vsi mi dajejo najmanj 10 let manj. Pravzaprav mi taki komplimenti nič ne pomenijo, prav briga me za to.
Sicer pa imam vedno kratko pričesko, hlače, majčke, srajce, zelo mal šminke.
Jaz mislim, da so to geni, da sem po mami, ker ne telovadim, premalo spim, ne hodim na masaže, savne,...nisem ne srečna in ne zadovoljna s sabo.
Lep dan
Default avatar

ma ne

[quote babaroga]Eno je, če ženska zgleda mlajša zaradi oblačil, drugo pa, da nima gub na obrazu, vratu,...
Jaz mislim, da so to geni, da sem po mami, ker ne telovadim, premalo spim, ne hodim na masaže, savne,...nisem ne srečna in ne zadovoljna s sabo.
Lep dan[/quote]
*********************
...itak, da je vse v genih.
*******************
Mi imamo v službi petdesetletnico, ki se oblači kratke hlače, pisane hlačne nogavice ...kot najstnica... za bruhat:(.
Seveda ji vsi govorijo v obraz, da izgleda mlajše, za njo govorijo, da je "stara afna"
Ne morem verjet, da so ene take zaljubljene v svojo staro mladost...

Nehajte se zvajat, da ste mlade, če niste!!!!
Default avatar

TIFFANY

ko me srečajo kolegice in znanke rečejo, da se nisem nič spremenila v teh letih in jaz jim odgovorim-ja madona , a sem bila že takrat tako stara

hihihih
srečno
Bodi, kar si, ostalih je tako že preveč!