Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

celulit in strije po nosečnosti-za Petro!

Default avatar
Oj!
Mene pa zanima, če je v vašem salonu možen tretma za omenjena problema, celulit in strije. Predvsem celulit. Že prej sem imela tezave z njim, v nosečnosti pa sploh, ker sem se zelo zredila.Zdaj me ceka hujšanje, vendar to ni tak problem, kor je celulit. Nosečniške strije sicer nisem dobila nobene, imam jih pa po bokih se iz najstniskih let.

-Koliko obiskov(na teden/mesec/vse skupaj) je potrebnih za eno ali drugo terapijo, da so rezultati vidni?
-Ali lahko pridem na terapijo., če dojim, ali to skoduje?

Pa se pohvala za Cosmetic Line: v letu 2007 sem bila stalna stranka za Brazil depilacijo.BILA SEM ZELO ZADOVOLJNA _ PUNCE OPRAVIJO HITRO in LE Z MANJSO BOLECINO! Ker sem potem zanosila, sem imela tezave s prevozi v LJ, zato sem se proti koncu nosecnosti odlocila za Brazil v bliznjem salonu! Mucenje! Na stolu sem bila eno uro (!) s tem, da me je bolelo za umret, poleg tega mi ni odstranila vseh dlak! KATASTROFA! Ce hocete BRazil, pojdite v Cosmetic Line!!!
Default avatar
Pozdravljena!

Predlagala bi vam , da se najprej dobive v salonu samo za pregled in posvet.Tako bom lahko videla, kako hud je najin problem in kako se ga bove lotile!Lahko prideta ker z dojenčkom za par minut, saj ne bo dolgo, da se zmenive kaj pa kako, pa ne obupat, saj z malo volje se boste zopet dobro poćutila!

Lep pozdrav;
******************************
Petra Hojak s.p.
Kozmetični salon - Cosmetic line
Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana
Tel. za naročanje: 031-598-828
01-4323301

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek