Starševski čvek

ikea-prevoz-nakup

Default avatar
Zanima me, če 100% pripeljejo iz Ikee v Slo (04 omrežje),če nakupim za večji znesek ter kaj je ugodneje,nakup preko spleta oz.ali se je bolje zapeljati v trgovino? Zanimam se za nakup sedežne, zaves, drobnarije,...
katja
Default avatar
Drobnarij, tepihov, zaves itak ne moreš kupiti po netu.
Nad 1000 evrov po internetu je prevoz zastonj.
Default avatar
Zdravo,

najverjetneje navedenih izdelkov ni mogoče naročiti preko interneta.

Za tiste, ki pa jih je mogoče naročiti preko neta, pa se je meni izkazalo za zelo ugodno naročilo na ta način. Naročila sem kar preko njihovega obrazca, čez 1 teden ali kak dan več me je poklical nekdo iz dostavnega podjetja in se napovedal za naslednji dan, da pride, povedal je okvirno uro. Plačala sem z gotovino, saj v Sloveniji ni mogoče drugače plačati in sicer šoferju na roko. Vse sta mi znosila v hišo, dala sta mi popis stvari in v 60 dneh bi se lahko pritožila, če bi kaj manjkalo. Pa ni nič manjkalo. A ja, naročila sem pa čez 1000 EUR vredne stvari in zato ni bilo stroškov dostave (do okolice Ljubljane)

Drugače pa je mogoče, da greš tja, vse izbereš in naročip, naj ti s tovornjakom pripeljejo v Slovenijo (vem, da so pripeljali do Grosuplja), to domnevam, da velja v vsakem primeru. Za stroške pa ne vem.
Default avatar
torej,naročila si preko neta njihove artikle, v znesku nad 1000 evrov, zanima me kdaj si plačala znesek in ali so ti zaračunali prevoz?
Kaj pa če naročim in plačam direkt v trgovini, potem pa prosim za prevoz v Slovenijo, je tudi na voljo oz.je brezplačno nad 1000 e?
hvala za pomoč
katja
Default avatar
Oj Katja,
tukaj vse piše:
ti si Slo II
Default avatar
Dostava iz IKEA centrov Celovec in Viles.
Iz omenjenih IKEA centrov vozimo nekajkrat tedensko, tako da narocene artikle dostavimo v roku nekaj dni od oddaje narocila. Dostave ze od 7 EUR naprej.
V ceno dostave je vštet nakup in prevoz.
Placilo je ob dostavi.

Ce kaksnega artikla ni na zalogi vam ga, ko je na zalogi brezplacno pripeljemo v Ljubljano.
Prav tako vam lahko uredimo zamenjavo in vracilo artiklov.
Pohistvo vam na vaso zeljo tudi zmontiramo.
Kontakt: 040 299 195
Vec na:
http://sm-prevozi.si/prevoz-ikea