Hujšanje

Odgovarjajo: Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

DVD Cindy Crawford

Default avatar
A je mogoče komu znano kje na internetu bi se dalo dobiti dvd-ja od Cindy Crawford Shape your body workout oz. The next challange workout??
Rada bi začela telovadit. Priporočate mogoče še kakšen dvd? Hvala:))))

Lep pozdrav!
Default avatar
ne vem kje jih dol snet, jaz imam dvd od cyndi nove dimenzije, pa nisem prepričana da je to isti ki ga navajaš, če je me popravi. no ta je namenjen po porodu, se mi pa zdi da je dober tudi če nisi ravno po porodu. nekatere vaje so kar naporne in ja jaz se spotim.
Default avatar
Jaz imam Cindy oblikuje svoje telo( With fikness expert radu), če želiš mi javi! Vaje so razdeljene v tri težavnostne treninge. Zelo dobre vaje!

lp
Default avatar
Hvala obema za odgovor. L&E se ti javim na tvoj mail. Sreča, slovenska prevoda za ta dva cd-ja sta Oblikujte svoje telo in novi izzivi. Rada bi dobila pa tudi tvoj cd.Se mi še kaj javiš?
Lep pozdrav:))))
Default avatar
ja le da jaz tega preko e-maila ne znam pošiljat. znam marsikaj z računalnikom samo ne znam pa z temi komericalnimi dvd in cd-ji pa nič, razen d aga vstavim v dvd player pa se vrti.
Default avatar
ojla, mislim, da imajo na you tube njene vaje od pilatesa, vsaj gospodična ji je ful podobna. Meni so te vaje ful všeč in sem si jih po enem mesecu že navadila na pamet. Se pa po njih ful razmigaš in spotiš in niso tako naporne, kar je meni všeč. Sem pa prve dni imela ful bolečine v trebuhu in stegnih, vendar je nekje četrti dan že bolje.
Default avatar
Jaz sem ravnokar na internetu preko emule našla oba njena dvd ki jih omenjaš. Bom videla kaj mi bo preneslo.
Default avatar
Oj, tintin!
Kako kaže s prenašanjem? Meni jih prenaša že od ponedeljka, ma ne kaže dobro. LP:)))
Default avatar
Mislim, da bo kar šlo. Oba se mi že prenašata pri enemu manjka še 4 pri drugemu pa še 6 ur. Upam, da bo res tako, da se ne bo podaljašo. Sem si pa včeraj snela tudi pilates. Je v italijanščini ampak itak vidiš kar moraš videt, se mi zdi kar uredu. Samo še sprobati ga je treba.
Default avatar
Tintin, meni pa gre zelo počasi. A če ti jih pobere dol, mi jih lahko ti presnameš? Sporoči kako bo šlo. Bova potem pridno telovadili :))))
Default avatar
SONČKA dobila sem oba dvd dol.Eden se mi zdi dober, eden ki pa je malo starejši pa ni tako, pa še ful je slaba slika. Če te še zanima mi pust e-mail pa se bomo dogovorile naprej.

LP
Default avatar
Tintin, čez noč mi je končno pobralo dol DVD The next challange workout. Sem ga samo na hitro pregledala preden sem šla v službo. DVD Shape your body pa še pobira in upam, da bo tudi ta kmalu. Jih je pa pobiralo dol od ponedeljka! Bom pokomentirala ko dobim še drugi DVD.

Moderatorji

Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic