Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

debeli niso močnejši

Default avatar

Sandi

To, da so debeli ljudje močnejši, to je milo rečeno larifari. Jaz sem invalid na elektromotornem invalidskem vozičku (paraplegija + določene zdravstvene težave, zaradi katerih ne smem biti izpostavljen fizičnim naporom) in sem poleg tega tudi debel. Vendar pa kljub temu, da sem debel, nisem čisto nič močen. Moj brat, ki ima normalno težo, je veliko močnejši od mene. Zato mi gre strašno na živce, ko kdo reče debelemu človeku, da je močnejši.
Default avatar

Frca.

Si pač eden redkih, ki reče bobu bob. Drugače velika večina debelih raje sliši, da so močnejši kot debeli. Vendar če rečeš, da je nekdo močnejše postave, to pomeni, da je debel. Če pa rečeš, da je močnejši, pa res pomeni moč.
Default avatar

ElaS

Izrazov za debelost je veliko. Nekdo ima baročno postavo, drugi je zalit, tretji je močnejše postave, četrti je okrogel, peti je debel, ..... Ne si tega jemat k srcu.

Lp, Ela s
Default avatar

vitka1

Ja, tako pač je, z debelimi je treba v rokavičkah, da jih ja ne bi prizadeli, ko pa mi ta suhi poslušamo pripombe a la, glej ga okostnjaka, ali glej jo, prekla, shirana, anoreksična itd., pa nikom ništa... do nas seveda ni treba biti obziren, se nas lahko žali z vsemi mogočmi žaljivkami in primerjavami... če pa je kdo debel, pa seveda bog ne daj, da bi direktno rekli debel, pa čeprav "debel" sploh ni žaljivka, ampak je nevtralen izraz, ne ne, treba je v vato zavit in olepšat. Kajti debeli imajo čustva, medtem ko jh suhi zgleda nimamo...
Hipokrizija brez primere.
Default avatar

jdgfjčj

He he he, mi smo se ravno danes o službi pogovarjali o tem. Sem rekla nekomu, ki je rekel, da sem močnejša, da nisem nič močnejša. Debela sem. Pa so mi rekli, da sem tečna. Pa sem odgovorila, da sem realna, zakaj bi nekaj zavijali v vato, če se lahko pove lepo in direktno.
Default avatar

Selly

Isto velja za visoke ljudi.Ko sem bila mlajša mi je šlo grozno na živce,ko so mi vsi rekli ma si visoka,koliko cm imaš...ma si velika.To me je grozno prizadelo.Moji prijateljici,ki pa je imela 95 kg ni nikoli nihče rekel joj ,ko si debela.Tako pač je na žalost.Da ne govorimo o tem,ki sem bila še suha ,ko prekla.Za 178cm sem imela samo 55kg.Klicali so me Oliva kot žena od Popaja.
Default avatar

še ena suha

No, pa niti nisem pretirano suha, ampak kar naprej poslušam o tej anoreksiji... jaz pa vas obzirna do debelih. Včasih mam občutek, da so kar mal zgubil občutek za kilograme in se jim zdijo vsi z normalno težo pretirano suhi.
Default avatar

Marko

Močnejši so v smislu videza, zgledajo kot da bi bili močni, ne preveč dobesedno razumet tega. Če je nekdo debel, še ne pomeni, da je močen in če je nekdo suh, še ne pomeni, da ni močen. To si pa ja vedel.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar

mirijam

Prvo kot prvo: zakaj je pa sploph nekomu treba rečt, kakšen je?? Halo, v špegu naj pogleda, pa mu bo jasen, ne pa da mi govorimo.

Drugo kot drugo, kaj je sploh debelost? Nekatere ženske govorijo kako so debele in ah in sploh, pa majo okrog 60 kg. Mislim, haallooo??? Te so zame - če sploh - močnejše. Me, ki pa res presegamo vse meje pa smo debele.

In kaj me res živcira? To, da debeli radi govorijo, da sploh ne vedo, zakaj so tako debeli. Taaaak bull shit!!! Preveč žreš, pa pika. Nihče mi ne bo govoril, da živi samo od sadja in zelenjave pa ima preveč kg!!!
Default avatar

sreča

ja si povedal bistvo, smao nisi pa povedal če je tudi tvoj brat paraplegik. najbrž pa ni kaj?
Default avatar

NINJETKA1

vsak naj poskrbi za svojo rit,pa bomo vsi veseli:-)