Starševski čvek

prosim za predloge-hotel na slo obali

Default avatar
februarja bi šla rada s svojim 15mesečnikom na počitnice v kakšen hotel na naši obali, ki je prijazen otrokom-v smislu, da ti pripravijo tudi kakšen poseben obrok za otroka, ki ne more še jesti vse hotelske hrane. Prosim za kakšne preverjene predloge, lahko so tudi apartmaji zraven hotela, kjer bi jedli.
hvala, katja
Default avatar
hotel bor, zdravilišče na debelem rtiču.super tudi za malčke
verena
Default avatar
hotel Barbara v Fiesi-meni so se zdeli zelo otrokom prijazni, ko sem bila pred 3 leti tam, res pa, da takrat še nisem imela svojih otrok s seboj...v Fiesi je full mirno in veliko možnosti za sprehode...pa februarja je lahko že zelo toplo in sončno...
Default avatar
Se strinjam s pirančiso. Barbara v Fiesi je res super. Prijazno osebje in v mirnem okolju z veliko možnosti za sprehode. Imajo tudi notranji bazen.

Tu je link od hotela:

http://www.hotelbarbarafiesa.com/
Default avatar
Jaz ti pa priporočam Strunjan.

Imaš samopostrežno in ni strela, da za 15 mesečnika ne bi našla kaj primernega.

Je tudi krasen mali bazenček ravno za take falote
Default avatar
Bernardin, hotel Histrion je bil nam zakon, ko smo imeli dojenčke.
Default avatar
Samo NE v hotel Apollo, jaz sem lepo prosila, če mi lahko v kuhinji pogrejejo stekleničko z mlekom, pa me je natakar v jedilnic ful nadrl, da naj grem v pritličje za šank, da oni nimajo časa... mislim.... jaz pa kot kaka kura, sem se mu lepo opravičila in šla v pritličje prosit natakarja za šankom, da sem plačala za 2 deci mleka, kot da bi ga v trgovini kupila 2 litra.
Pa tudi drugače je bil kelner blazno slabe volje, že ko nas je zagledal, čeprav sta naša dva otroka silno mirna pri mizi pri večerji, ker sta bila tako utrujena, da sta na pol spala, niti en krog nista šla po jedilnici. Pa okoli nas so bili sami penzionisti, silno vsi prijazni do naših otrok, samo natakar nas je ubijal s pogledom. Pa nismo niti 1x nič polili, niti razbili, niti imeli posebnih želja.

eh, od takrat dalje nas več niso videli v Apollu, gremo raje drugam.
hvala bogu, da je na SLO obali toliko izbire :)
v Histrionu so 1000x bolj prijazni.
lp
Default avatar
Mi smo bili z 11.mesečnima dvojčicama v hotelu Žusterna v Kopru. Hrana ni takšen problem za majhne otroke zaradi samopostrežnih obrokov. V kolikor pa vseeno ne odgovarja jedilnik otroku pa z veseljem ustrežejo željam. Hotel je super, ker je lepa sprehajalna pot ob obali do centra Kopra (10 min) oz. v smeri proti Izoli. Imajo tudi notranje bazene vendar so z morsko vodo (mogoče zna biti mal problem, če malček rad škropi z rokicami in pride voda v oči in lahko peče). Nam je bilo super v tem hotelu in ga priporočam. Zagotovo še bomo šli.

Naj dodam še to,da smo bili pri njunih 15-ih mesecih v Kranjski Gori v hotelu Prisank in moram posebej izpostaviti njihovo prijaznost in uslužnost. Ena od deklic je zaradi alergij bila takrat na precej hudi dieti in so ji posebej pripravljali za vsak obrok. Glavna kuharica nas je takoj, ko nas je zagledala v restavraciji prišla vprašat kaj lahko pripravi. Res pohvalno. Mogoče samo ideja za tiste, ki razmišljate o dopustu na Gorenjskem z vašimi malčki.
Default avatar
Mi najraje hodim v Riviero ali Slovenijo v Portorožu.... Prijaznost in čistoča na najvišji ravni.....