Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Bovec - hotel Alp-izkusnje?

Default avatar
Pozdravljeni!

Ali je že kdo bil v hotelu Alp v Bovcu?
Prijatelji bi prišli silvestrovat tja, malo smučat in predvsem se fino imet, ker pa so od zeeelo daleč, jih seveda zanima, če bo vredno.
Pridejo z otroki.

Kako je kaj tam? Ali pa na splošno v Bovcu, Kaninu v novoletnem času?


Vnaprej hvala za mnenje.
Default avatar
Hmm, za do Bovca pa res potrebuješ veliko izkušenj s potovanj.
Ob takih postih z lahkoto razumem srakoperjevo jezo.

Pa kako za vraga vedno najdete ta forum? Zakaj taka vprašanja ne zaidejo npr. v "Duhovnost in meditacija"?
Default avatar
Sori, verjetno sem najbrž napak razumela naslov foruma, oz. sem se bolj osredotočila na besedo IzKUŠNJE v naslovu in manj na POTOVANJA, kamor enega zahojenega Bovca res ne moremo prištevati.Pf.

Je pa za te moje frende to pač res pravo POTOVANJE in v njihovem imenu sprašujem za IZKUŠNJE. Ker sama jih pač nimam, a ni hecno, pa gre za našo domovino. Za en...Bovec.

Oziroma vas potemtakem prosim, če me napotite na kak drug forum, da ne bom tule onečeščevala velecenjenih vagabundov s kmetavzarskimi vprašanji.
Default avatar
Ker si rekla zahojeni Bovec, je za tvoje prijatelje bolje da gredo na Bled v Grand hotel Toplice.

Imeli se bodo noro lepo. Stregli im bodo od spred in odzad. Na smučišče pod Stražo te nesejo.

Terme so super, pa kremšnite tudi.

Svetujem tudi kak euro portirju, ker on vse ve in ti noro dobro svetuje.
Default avatar
Ne morem verjeti, kako je ta kura vita1 sploh našla ta forum ? Če je zanjo Bovec zahojen, je pa ona verjetno frizerka debilna, si jo kar predstavljam ... bjondica neumna ...
Drugič pa prosim nič slabega o Bovcu, ce ne, bos sla s svojimi frendi na Svinjak nad Bovcem, da bos malo razmislila o svojih butastih besedah ...
Default avatar
Ivy, ne vem, kako si lahko iz mojega odgovora na jezno-posmehljivi post MarkoP::trv zaključila, da mislim, da je Bovec zahojen? Kako res, no? Ali res ni zaznati določene konotacije? In pač konteksta, v katerem je bilo to napisano?

Res ne vem, kdo bi bil v tem primeru lahko ..kako že...- bjondica neumna?


Da še enkrat nedvoumno povem: ne, ne mislim, da je Bovec zahojen. Napak ste razumeli moj post. Meni se zdi Bovec in Kanin prekrasen, resnično. Zanimalo me je zgolj, kako je kaj tam, kaj se dogaja v novoletnem času.
Default avatar
Naj ti že enkrat potegne Vita. Tvoj post je zahojeno plasiran kar nekje! Spodaj imaš za poste glede počitnic!!! Ali je pač šlo za provokacijo??
Default avatar
Ma, v redu je, no! Ni šlo za provokacijo, zgolj za eno preprosto in prijazno vprašanje. na keterega sem dobila vse kaj drugega kot odgovor. Opravičujem se, če je to kdo razumel kot provokacijo.

Za naslednjič pa vem, da smem na ta forum postaviti kako drugo vprašanje, na primer v kateri mongolski jurti je v redu prespat in morda potem ne bom dobivala takih srdito užaljenih replik.
Default avatar
Vprašanje je bilo, če imate izkušnje z hotelom ne pa kdo je neumen in kdo je bijondast!!!!
Jaz osebno še nisem bil v hotelu, ki ga omenjaš, bil pa sem v Hotelu Bovec Penzion Boka . Povem, lhko samoto, da toplo priporočam. Osebje je odlično hotel pa tudi, saj je bil komaj lansko leto na novo odprt. Drugače, pa lahko pogledaš tudi na tripadvisor.com za mnejna.

LP I.
Default avatar
V bližini slapa Boka, ob glavni cesti, priporočam gojitelja svežih postrvi:
Aleš Bilmez, Žaga 152, 5224 Srpenica

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net