Med.Over.Net

Rekreacija, oblikovanje telesa in zdrava prehrana

Odgovarjajo: Mito Šinkovec, prof. športne vzg. • Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano • Mario dr. FeelgoodMiloš Milošević, dr. med., spec. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije

manekenke in fotomodeli

Default avatar

čičla

imam eno vprašanje in nevem kam naj pišem. kaj manekenke nimajo strij? in fotomodeli? če jih imado kako si jih zakrijejo?
Default avatar

zz

itaq, sej krozi po meilih kako zgledajo slike fotomodelov preden jih retuširajo in kako kasneje ko so objavljene. Z retušo običajno poberejo odvečen špeh na trebuhu, bokih in riti, mlahavost rok, zgladijo obraz, povečajo joške, ojačajo tudi barvo oči in še povdarijo trepalnice, izbrišejo podočnjake ki jih ima vsak človek, čeprav se pri manekenkah ne vidijo, nemalokrat naredijo tudi popravek nosu ter popravijo simetričnost obraza.
Default avatar

kolesar1

To svi vemo, da to kar vidiš na sliki je samo slika in ne tisti, ki je na sliki.

Vprašanje je bilo bolj usmerjeno na primer v to kako to naredijo v živo, ko hodijo po pisti v spodnjem perilu?
Default avatar

kolesar1

Pa še odgovor.
Ene so dodre in ni potrebno nič skrivati(da, tudi takšne punce obstajajo pa niso manekenke).
Pri enih se pomanjkljivosti vidijo kljub temu, da so manekenke.
Default avatar

aly

na tole pa jz lahko odgovorim:) bla sm na avdiciji znanae slovenske agencije za modele in mi je šlo na kozlanje, saj je lastnik stalno pudarjal da mormo bit brez celulita ..uglavnm kao prfekt body...in mij blo 2 mach to...kasneje par mescov sm mela možnost delat na liscini modni reviji in sm seveda vidla tud modno revijo, kjer sm bila izredno šokirana...ker toliko celulita na kupu še na plaži nism vidla;) glede na to da je njihovo delov večinoma samo to, da skrbijo za svoje telo...newem alpa si slovenske manekenke to lahko prvošjo.. :) pa bodte zadovolni s sabo:)
Default avatar

kolesar1

Saj mislim, da je prav, da so takšne kakšne so. Lisca prodaja, oblačila in ne manekenke.
Default avatar

čičla

kaj manekenke nimajo strij? in fotomodeli? ne celulit ampak strije!!!!
Default avatar

nfwpo3erui

veliko manekenk ima oboje, videla na modnih revijah.....
Default avatar

Janinka

Nekje sem prebrala, da si manekenke pred nastopom na pisti pošpricajo telo oz. problematične dele z lakom za lase. Baje kar precej zmanjša videz pomarančne kože.
Default avatar

ČIČLA

sEM HODILA PRED TEDNI NA RAZGVOR ZA ENO KAR DOBRO AGENCIJO PA SO REKLI DA NE!
Default avatar

vvvvvvvvvvvvvvvvv

Manekenke niso dekleta iz Marsa in ker za celulit ne obstaja nobenega učinkovitega sredstva, ki bi ga odstranil (le ublažil za minimalno), so tudi one - da - celulitaste. Nekatere manj kot druge, vendar so tako kot ti, jaz in najine znanke, sosede, tete.

Pred tedni sem dobila tudi mail s priponko, ki je to "lepo" prikazal. Saj kroži okrog, mogoče pride tudi do tebe.
Default avatar

Denis

Zdravo!Hmm.......tiste manekenke,ki mislijo da zgledajo cool in jedo enkrat na dan al pa še to ne,si delajo ogromno škodo!Dost preveč suhe in nevem kako vam je lahko čudno,ko vidite tolk celoita!Tisti kilogrami ki jih imajo te manekenke so iz maščobnega tkiva in kosti!Mišične mase(oblin),ni!Zaužijejo 10x Kcal manj kot bi jih mogle,zato pa jim pobere mišično maso in ostane celolit(maščoba)!Toliko zaenkrat!Lep pozdrav!(Denis)

Moderatorji

Mito Šinkovec , prof. športne vzg.
Mito
Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano
Vesna Feelgood
Mario dr. Feelgood
Mario Feelgood
Miloš Milošević , dr. med., spec. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije
Miloš Milošević