Starševski čvek

naša nova prva dama

Default avatar
Dajmo še kakšno o naši novi prvi dami. Kaj gospa počne, kakšna je kot oseba, vam je všeč ... ?
Kaj mislite, se bo znašla, bo sploh kaj aktivna kot prva dama?

Jaz v bistvu nimam mnenja, ker sem jo videla samo malo na TV pa na nekaj slikah pri novicah. V bistvu o njej ne vem čisto nič.
Default avatar
No jaz sem nekje brala, da je zelo aktivna in delauje na različnih humanitarnih področjih.
Da zna z ljudmi je priljudna in precej razgledana.
Ko sta z možem (novim predsednikom :) ) potovala je navezala stike z ženami diplomatov in so imele neko svojo humanitarno organizacijo.
Tako, da pristop do ljudi ima, izkušnje tudi - mislim, da se nimamo kaj za bat.

Vsekakor ima več izkušenj kot gospa Peterle.

Glede videza pa vsake oči imajo svojega malarja.

Je pa urejena.
**********************************************************************************************************
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.

by J. R. R. Tolkien
Default avatar
Men je bla pa žena od Peterlta tok smešna k je rekla da je vesela da je tko k je. A mislite da je tudi ona volila Turka, da njen lojzek ne bi zmagal? :)
Default avatar
Jah po moje ni slabo misla ampak je hotla rečt da pač se jim lifestyle ne bo spremenil, kar je kul. Jaz bi bla tud vesela za moža če bi napredoval v službi, ampak če ne bi bi bla po svoje tudi ker bi vedela, da bo posledično imel več časa za nas doma.
Default avatar
Gospo Turk bežno srečujem že precej časa. Je res zelo prijazna, preprosta in vedno pozdravi, ali pa vljudno odzdravi. Se ji vidi, da je hodila po svetu in je svetovljanska. Meni je všeč, je pa pričakovati, da se bo gnojnica zlivala tudi po njej.
Default avatar
Meni je tudi antipatična. Nosi se najmanj kot Hillary Clinton, pa je ena samo nula.
Default avatar
Ja zakaj pa je ena sma nula, a jo poznaš al kaj?
Default avatar
[quote Lipica zelena]Meni je tudi antipatična. Nosi se najmanj kot Hillary Clinton, pa je ena samo nula.[/quote]

Koga pa ti rabiš? Melanio Knaus?
Default avatar
[quote Lipica zelena]Meni je tudi antipatična. Nosi se najmanj kot Hillary Clinton, pa je ena samo nula.[/quote]

Groza, kakšni komentarji... no ja, nekaj nevoščljivosti je tako bilo za pričakovati, kajne? "Tvoj" najbrž nikdar ne bo predsednik, a?? ja, hudo je to, ja...

Je čisto simpatična gospa, niti najmanjšega vtisa nisem dobila, da bi se kaj "nosila" (to so čiste primitivne projekcije), po izjavah mi je delovala razgledano in uglajeno...
Default avatar
Meni je pa ženska zelo simpatična. Tudi zgleda boljše kot Peterletova gospa.Saj tista je pa itak že celo življenje zatirana pri Lojzku, ki itak misli, da so babe za kuhno in postlo. je bil enkrat na Delu-časopis, pa so ga predstavili eni urednici, zelo fejst ženski, pa ji tudi roke ni dal, baraba stran se je obrnil. Nobene ženske ni pogledal.
Default avatar
In po čem ti sklepaš, da je ena sama nula? Jo osebno poznaš,ali pa si jasnovidka in kar preko ekrana začutiš "nulto cono"? Res zelo globoko.


LP Maja
Lep pozdrav !
Default avatar
Kaj je gospa Turk po izobrazbi????
Default avatar
Mene osebno ne zanima kaj je po izobrazbi. Deluje mi prijazno, je urejena in kultura in s strani svojega moža spoštovana. Vsaj tako je videti z mojega zornega kota. In zaradi mene lahko ima samo OŠ.

Poglejte samo primer gospe Peterletove. Kolikor vem sta se kot študenta spoznala in kasneje tudi poročila. In kaj naj ona dela s svojo diplomo? Pere, kuha, lika...? Za to pa res ne potrebuješ diplome. Celo življenje je podredila družini, vzgoji in skrbi otrok? In kaj je dobila? Da jo Lojzek pred celtono Slovenijo mrko gleda, ko ne najde pravih besed na postavljeno vprašanje! Če še svoje žene in mater svojih orok ne zna spošovati, ji nakloniti prijazen pogled in nasmeh in ji vsaj s tem izraziti spoštovanje si ne zasluži, da bi bil moj predsednik. Čeprav je čisto nasprotje bodoče prve dame mi je prav tako simpatična, prijazna in preprosta.
Default avatar
Prva dama je res dama, ampak komentar hčere;mi smo ena taka super družina...O, blagor njim, sem kar fouš, ker smo mi ena čisto povprečna
lpC
Default avatar
Sicer se strinjam s tabo, pa tudi T. sem volila, samo zgleda da sem edina, ki pa tega pri Lojzetu nisem opazila. Nasprotno sem jaz imela občutek, da je vseeno nekako zaupal vanjo in da se je prepričeval, da se bo že znašla, saj je moja.
Default avatar
[quote nasproti]Mene osebno ne zanima kaj je po izobrazbi. Deluje mi prijazno, je urejena in kultura in s strani svojega moža spoštovana. Vsaj tako je videti z mojega zornega kota. In zaradi mene lahko ima samo OŠ.

Poglejte samo primer gospe Peterletove. Kolikor vem sta se kot študenta spoznala in kasneje tudi poročila. In kaj naj ona dela s svojo diplomo? Pere, kuha, lika...? Za to pa res ne potrebuješ diplome. Celo življenje je podredila družini, vzgoji in skrbi otrok? In kaj je dobila? Da jo Lojzek pred celtono Slovenijo mrko gleda, ko ne najde pravih besed na postavljeno vprašanje! Če še svoje žene in mater svojih orok ne zna spošovati, ji nakloniti prijazen pogled in nasmeh in ji vsaj s tem izraziti spoštovanje si ne zasluži, da bi bil moj predsednik. Čeprav je čisto nasprotje bodoče prve dame mi je prav tako simpatična, prijazna in preprosta.[/quote]

Kdo pa si ti, ki tako natančno poznaš razmere Peterletove družine?


Kakšen primitivizem zganjaš no. Kako hudobni ste eni.
Default avatar
Tudi meni se zdi, da gleda g. Peterle na svojo gospo kot na smet. Na TV soočenju.
Zakaj vidiš se ti zdimo mi primitivni? Ker smo to opazili? Ali ker se o tem pogovarjamo?

Ga. Turk je pa res dama, čeprav mi kot pojava ni všeč. Bomo videli.