Forum.Over.Net

Mali oglasi

Kupujete, prodajate, podarjate, želite zamenjati? Tukaj je pravi prostor za vas.

Apaurin za preizkus

Default avatar

Apaurin

Zanima me kakšen učinek ima Apaurin proti stresu, vendar zaenkrat ne upam iti k zdravniku zaradi tega.

Zanima me, če ima kdo doma Apaurin 10mg - ali več nižjih odmerkov.

Prosim, če bi mi lahko kdo odstopil kakšno 10 mg tabletko, čeprav proti plačilu.
Recimo 10 EUR za 3-4 tabletke.

Pišite na: [email protected]

Hvala.
Default avatar

svetla zvezda

Ne eksperimetirat. Pojdi do zdravnika in kar se da natančno opiši, kaj te muči in ti bo itak dal kako zdravilo. Ne moreš rečt kar proti stresu. Daj malo bolj opiši, kako to misliš? Doživljaš stres? Kaki znaki?
Default avatar

Apaurin

Pozdravljeni,

Stres, napetost tudi tesnoba. Občasno me nekako pritiska v prsih od tesnobe, sedaj jeseni je ta občutek pogostejši - parkrat na teden.

Koliko sem prebral je to zelo uporabljeno zdravilo za take težave - pa tudi varno. Rad bi se prepričal, če mi res pomaga pa bi potem šel k zdravniku.

Ne upam takoj iti, ker imam enega osebnega zdravnika (najbrž ga bom menjal), ki vedno nekaj komplicira pa špara zdravila, najbrž bi me želel prej poslati k psihiatru kot pa bi mi napisal recept.

Zato bi vas res prosil, če uporabljate to zdravilo, da bi mi par tabletk odstopili. Saj pravim, da sem pripravljen tudi plačat. Te stravi bi se seveda zmenila na mailu.

lp
Default avatar

svetla zvezda

Jaz zdravil ne prodajam, apaurina niti nimam. Prodajam parfume. Kljub temu pa ti bom napisala na mail nekaj besed.
Default avatar

argante

Načeloma jih lahko kupiš v petek zjutraj pred metlkovim ZD, ampak to ni ravno legalno. Sploh pa bi ti po mojem mnenju obisk kakšnega psihiatra ali psihologa prej koristil.Ne bi pa rekla,da je to zdravilo ravno varno, lahko te zasvoji in takrat boš imel še en problem več.
Default avatar

kr eden

Ponavadi za eksperimente se uporabljajo še Aspirin, Andol in destilirana voda. V teh primerih se je nujno potrebno preskrbeti še z Claretinom, ta je nijno potreben pri to vrstnih eksperimentih. Psihijater je po navadi tu nemočen.
Default avatar

Apaurin

Res ne vem o čem govorite. Takšne butaste izjave raje ohranite zase.

lp