Starševski čvek

sedežna iz Rutarja?

Default avatar
V Rutarju si ogledujemo eno sedežno (iz reklame). Preden se odpravimo v LJ, da vidimo, me predvsem zanima ali nakupujete v Rutarju oz. kakšna je po vašem mnenju "roba"?

Prosim za čimveč odgovorov oz. mnenj, za kar se vam zahvaljujem
Default avatar
Poišči v iskalniku. Jaz ti lahko povem le, da tam ne bi kupila niti, če bi imeli mojo sanjsko sedežno znižano za 50%. Prodajalci so neprijazni, ne držijo se rokov kljub 100% avansu, ne sprejemajo sprememb po plačanem avansu (smo hoteli zamenjati barvo naročenega, en teden po naročilu, pa so rekli, da ni mogoče in nas potem pustili še 2 meseca čakat, ko smo končno dobili posteljo- popolnoma preprosta 4 dile skupaj zbite). Ma če že moraš kupovati v Lj, pojdi raje v Harvey Norman ali pa Lesnino.
Default avatar
Jaz pa sem veliko tam kupovala in bila vedno zelo zadovoljna.
Pozanimaj se le, da imajo na zalogi, da ne bo potem problemov. Drugače pa je kvaliteta kar zadovoljujoča-reklamirala nisem še nič:))

Lp in prijetno nakupovanje!!!
Default avatar
Mi smo jo kupili, usnjeno, dali veliko denrja in jim povedali naj se z nami ne zezajo, da smo slišali veliko kritik čez Rutar in če nam lahko nekdo res 100% potrdi, da bo dobava kot je treba in enako z sedežno, da gremo v nakup in je prodajalka klicala šefa, smo se pgovorili z njim in vse je bilo okej, še pred rokom je bila sedežna taka kot smo jo naročili pri nas. Torej jaz čez Rutar ne morem reči nič, smo bili zadovoljni in sedežna je res zakon. To je bilo pred letom dni.
Default avatar
tudi mi gledamo sedežno in to usnjeno in je tudi precej denarja, zato pa sprašujem...
je mož klical in jo imajo na zalogi

še kakšno mnenje? prosim in hvala
Default avatar
Tudi mi smo tam kupili usnjeno sedežno Ada, za okoli 750 starih jurjev. Kvaliteta je itak odvisna od tega kakšno usnje izbereš (od najcenejšega do najdražjega).
Rokov se itak ne držijo, tako da mi tam ne bomo (in nismo) več kupovali. Enkrat so zamujali zaradi praznikov, potem dopustov, potem je bilo v skladišču... ma brez veze, nategujejo nas kot bike.
Da o neprofesionalnem odnosu prodajalcev niti ne govorim. Skoraj me je sram. Jaz bi definitvno vzela Natuzzi. In ga naslednjič tudi bom.
Default avatar
Mi smo pri Rutarju kupovali in kupili usnjeno sedežno po principu: videno, plačano, odpeljano - še isti dan. Smo zadovoljni.

Naša teta pa je kupila sedežno (na gotovino), ki je prej ni videla, pripeljala jo je iz skladišča in ko je odvila iz nje folijo je bila na sedežni na sredini ogroooomna luknja - strgano.
Da ne govorim o tem koliko časa in koliko telefonskih klicov je bilo potem potrebno, da je bilo blago zamenjano. Hudo, res. Na sedežno je nato čakala 6 mesecev in še danes je ne bi imela, če ne bi klicala skoraj vsak dan.

lep pozdrav
Default avatar
Jaz imam pa zeloooo slabe izkušnje pri Harvey Normanu.
Default avatar
Tam smo kupili otroško sobo in kredenco za jedilnico. Vse je bilo dobavljeno v dogovorjenem roku, še malo prej. Avans je bil 40%.
Mi smo bili zadovoljnji.
Ne moremo kar posploševat, da imajo z Rutarjem kategorično vsi slabe izkušnje.
Default avatar
Kupi le, če lahko takoj odpelješ, drugače je vprašanje, če boš kaj dobila za svoj denar.

Mene je Rutar razočaral in tam ne kupujem nič več.
Default avatar
Kar se tiče Rutarja zelo negativno.Moj prijatelj je bil tam zaposlen kot montažer.Sam je kritiziral sto na uro in mi je odsvetoval,da tam naj ne kupim nič.Povedal mi je primer ko so šli montirat kuhinjo k stranki so se začeli problemi.Odpirajo pakete v vsakem paketu je nekaj manjkalo in je bilo opazit,da so odpirali pakete in dajali tam kjer je manjkalo.Seveda v avto in v skladišče iskat novo.Nato odkrijejo,da te kuhinje ni več na zalogi.Po tem se je vrnil k stranki in ji povedal problem je bil vse samo človek ne.Na koncu se mu je stranka opravičila in urejala problem pri Rutarju.Še vedno trdi,če bo nakupoval pri Rutarju nikoli.
Default avatar
Jst sem v istem času v Rutarju kupovala 2 kavča, enega čist poceni (200€) in enega oreng (1500€, usnjen, znižan za 40% na to ceno). Pri tistem ta poceni smo se kregali kot pes in mačka, na koncu smo vzeli razstavni eksponat (s popustom). Ta dražjega so nam pa že na začetku postavili en čist nor dobavni rok - 3 mesece, pa je potem prišel pred rokom (sem skor okrog padla). Kvaliteta pa dobra.
Po mojem je to odvisno tudi od dobavitelja. Pa če je akcija se je tudi treba prepričat, da ni kakšen droben tisk kje.
AMpak generalno sem tudi jaz slišala da zamujajo, izkušenj z neprijaznostjo pa nisem imela.