Forum.Over.Net

Mladi, ljubezen in spolnost

obseg prsi

Default avatar

anita

V eni izmed poštnih reklam sem zasledila reklamo za Bust Plus. (Kapsule s katerimi povečaš prsi). Ne vem ali je to komu od vas že znano. Baje gre za recepturo sestavljeno iz 4 aktivnih rastlin,ki jih vsebuje ena kapsula. Kapsule se uživajo dnevno in so brez stranskih učinkov in breh hormonov. Baje, da se s pomočjo kapsul ponovno prebudi proces razvoja prsi.("zelo hitro povečanje, celo do 10 cm oz. 2-3 številke večje košarice že prvi mesec").

Kaj menite vi? Ali gre taki reklami verjeti, in ali so res brez stranskih učinkov. Ali mogoče poznate katero da jih je že uživala.
Default avatar

ens3c

za tablete ne vem, vem pa, da zanesljivo deluje masža s toaletnim papirjem. Enkrat ali dvakrt na dan po minutko, več ni potrebno, pa se prsi zanesljivo povečajo.

Če ne verjameš, samo poglej zadnjice nekaterih, ki to redno prakticirajo.
Default avatar

Pany

Pa kako so lahko ljudje tako naivni? Če bi obstajale tabletke in krema za povečanje prsi potem bi vse ženske imele velike prsi in posledično nebi bilo plastičnih operacij. Kdor si upa naj kar poje te tabletke (bogve kaj je sploh noter) in si misli, da prsi rastejo...hahahahaha
Default avatar

dddd4

Te tablete so na podlagi hormonov. Povečajo prsi dokler jih jemlješ. Potem se vrnejo v prvotno velikost oziroma posledično povesijo zaradi razvlečene kože.
Default avatar

anita

Tudi meni se to zdi mal čudno, sploh pa ne moram verjet, da bi ble narejene brez hormonov. Zato sem hotela slišat še par vaših mnenj.
Kar pa se tiče toaletnega papirja in masaže kot jo navaja ens3c pa ne vem a je to šala ali res obstaja kaj tazga.
Default avatar

Skopušnik

Seksaj brez kondoma, tablet oz. brez kakršnekoli kontracepcije, pa se ti bodo povečale ;).
Default avatar

anita

Ti si pa res genij. Daješ tak nasvet, kot da maš s tem nevem kolk izkušenj.
Default avatar

nfwpo3erui

hm, mogoče je pa že kakšnega dojenčka naredu in vidu kako napete in večje joškice ratajo pri nosečkah :)))))))
Default avatar

Skopušnik

[quote anita]Ti si pa res genij. Daješ tak nasvet, kot da maš s tem nevem kolk izkušenj.[/quote]

Ajej, uštel sem se. Pravzaprav lahko že z jemanjem kontracepcijskih tabletk dosežeš, da se ti prsa povečajo.

Ko ženska jemlje tabletke, pravzaprav "farba" telo, da je kao noseča, čeprav dejansko ni.
Default avatar

mouse

[quote Pany]Če bi obstajale tabletke in krema za povečanje prsi potem bi vse ženske imele velike prsi[/quote]
To sploh ni res. Jaz nočem imeti oprsja, ki bo pol metra pred mano in si bom morala metlo v rit potisnit, da se bom ravno držala in me ne bo vleklo dol.
Všeč mi je, kar imam in za nič na svetu, razen pač, ko bom noseča, ne bi hotela imeti večje. Tko da ne moreš rečt, da bi VSE ženske hit šle po kremice ali kapsule, čim bi se izkazalo, da res delujejo.
Požvižgam se na vse te oslarije in skoraj gotovo nisem edina. Tiste, ki bi šle po kremice ali kapsule, pa imajo problem v glavi, ne v modrčku.
-------------------------------------------------------------------
Think of how stupid the average person is.
Then realise half of them is stupider than that.
Default avatar

Marko

***Ali gre taki reklami verjeti***

Absolutno gre, a reklame kdaj lažejo?! To je vse res, kar tam povejo.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar

anita

Ja saj res dvomim da bi lagale. To je očitno predvsem pri reklamah za prašek. Le kako so lahko trije najboljši.
Default avatar

Skopušnik

Kak velike pa imaš, Anita? Koliko si pa drgač stara?
Default avatar

anita

Kako si se ti to zamislu, "kak mam velike". kako ti naj to povem, niso glih najmanjš, največje pa tud ne. Sicer je pa mene zanimalo predvsem vaše mnenje in da vidim kako naivni so še ljudje kot je omenila že Pany zgoraj. Ko smo že pr tem pa ti povej "kak maš dovgega".
Default avatar

Skopušnik

Draga Anitka, pač vprašamm, sumim, da se ti zdi, da imaš majhne in bi se jih rada povečala. Samo dvomim, da imaš res tako male (oz. jih sploh nimaš), da bi bila povečava smiselna. Vprašanje, koliko imam jaz dolgega, res ni na mestu. Ženske ste svoji velikosti mnogo bolj izpostavljene, ker sem vam velikost pozna tudi, če imate čez obleko. Pri moških se velikost organa ne vidi, pravzaprav tudi ne, če smo goli, razen takrat, ko ga imamo v erekciji.
Default avatar

[email protected]

Skopušnik, to je res, da je velikost ženskih prsi veliko bolj izpostavljena. Je pa zato velikost (ali majhnost) moškega organa veliko bolj bistvenega pomena za spolni odnos. Se pravi da je majhnost penisa veliko večja nevšečnost kot majhnost prsi.
Default avatar

nepredvidljiva

Takšne in podobne 'čudežne tabletke' ti lahko naredijo veliko več škode kot koristi. Pogosto uničijo jetra, pa ljudje še vedo ne, ker se šele čez čas izkaže. In če bi takšne tablete res delovale, pol sploh ne bi nobena več rabila na operacijo it.
Najbolje, da se sprijazniš z velikostjo oz. majhnostjo, saj stavim, da nimaš manjših od mojih, ker js ne poznam nobene, ki bi mela manjše:) Pa sem s svojimi ful ful happy- ne rabim nosit modrca, ne ovirata me in še bi lahko naštevala... :)
Try to tell me what I shouldn't do, you should know by now I won't listen to you!
Default avatar

Skopušnik

Jah, dejstvo pa je, da imamo fantje rajši prsate punce.
Default avatar

nepredvidljiva

To je pa tolk individualno od fanta do fanta, da ne moreš posploševat. Men tud niso všeč suhe prekle, plešasti, manjši od 185 cm,... pa tud ne trdim, da nobeni punci niso takšni všeč.
Try to tell me what I shouldn't do, you should know by now I won't listen to you!