Style.Over.Net

Poroka in poročno potovanje

Parfum - pomoč prosim

Default avatar

MišaPiša

Lanvin, Ecleat d'Arpège

Pred tremi leti mi je fant podaril ta parfum. Zdaj pa bi ga zelo rada zopet imela. Problem nastane, ker ga nikjer ne dobim.
A mogoče katera ve, zakaj je tako težko dobit ta parfum oz. kje bi ga lahko dobila?
Še slika embalaže:
Default avatar

parfum

Muller na Čopovi!
Default avatar

valenska

Parfume višjega razreda so včasih imeli v Drogeriji v Merkator centru v Šiški (odkar je prenovljen, ne vem če je še tam) - preveri.
Default avatar

noni

Tukaj ga lahko naročiš, dobiš v 10 dnevih

Default avatar

Marmoljadka

Imajo ga v vsaki bolje založeni parfumeriji, ni nikakršna redkost. Pri nas bi to bila parfumerije Muller, Limoni, Douglas, Plaza... Ceneje ga pa dobiš čez mejo (npr. Italija) ali v duty free shopih (na letališčih recimo).
Default avatar

MišaPiša

Hvala za odgovore! Upam, da ga bom nekje našla, v Mercatorju vem, da ga nimajo, ker ga baje ne uvažajo več! :( Bom šla pa čez mejo, samo da ga dobim! :)
Default avatar

Maja72

Nazadnje sem ga pred cca. letom dni kupila v Maxiju.
Default avatar

MANČIKA

Pozdrav,

lepo prosim, če mi katera pomaga! V Mariboru nikjer ni parfumov od Sarah Jessice Parker. Zelo si želim njenega novega vonja, ki se imenuje Twilight. V kateri parfumeriji v Ljubljani ga imajo, in ali bi mi ga lahko poslali po pošti. Seveda jih bom poklicala po telefonu in se dogovorila, če dobim vsaj naslov parfumerije.

Hvala.

Mančika
Default avatar

MANČIKA

HVALA !!! NINOCKA, željeni parfumček sem si že naročila.

Lep pozdrav iz Štajerske!
Default avatar

golden123

živjo. zanima me, če ve katera za parfum Golden, ne vem kakšno je njegovo polno ime. mogoče veste v katerih parfumerijah bi se ga dalo dobiti? hvala:)