Starševski čvek

Knjiga o vzgoji v hrvaškem jeziku

Default avatar
Mi lahko prosim zaupate kakšen naslov knjige o vzgoji v hrvaškem jeziku.
Default avatar
Glede na to kako so vzgojeni, bi rekel da še ni izšla.
Default avatar
[quote Slovenec*]Glede na to kako so vzgojeni, bi rekel da še ni izšla.[/quote]

V katerem jeziku si je bil pa ti (ne)deležen?
Default avatar
avtor je Jesper Juul, knjige so prevedene v hrvaščino:1. Ovo sam ja! Tko si ti?; O bliskosti, poštovanju i granicama između odraslih i djece
Ova je mala knjiga vjerojatno najbolja od svih koje sam napisao. Namijenjena je roditeljima a govori o tome kako se baviti granicama i sukobima poštujući integritet i odraslih i djece.

2. Vaše kompetentno dijete; Prema novim temeljnim vrijednostima obitelji
Ova je knjiga bila dostupna na hrvatskom jeziku nekoliko godina a sada izlazi u novom prijevodu.O sadrzaju knjige mozete procitati na Www.yourcompetentchild.com stranici.

3. Od poslušnosti do odgovornosti; Kompetencija u odnosima – dijalog s djecom
Knjiga koju sam napisao u suradnji s danskom kolegicom, dr. Helle Jensen, za stručno osoblje u vrtićima i školama. Riječ je više znanstvenoj knjizi i prijedlozima za promjene u okvirima odgojne i školske psihologije kojima je cilj da se djeca i mladi podrže u osobnom i društvenom razvoju. Otkad je 2003. godine objavljena u Danskoj, postala je obavezna literatura za studente na skandinavskim i njemačkim sveučilištima.

4. Obitelji s kronično bolesnom djecom
Ova je knjiga namijenjena roditeljima a govori o tome kako živjeti što je moguće ispunjeniji život kada bolest, ili invaliditet, postanu utjecajni članovi obitelji. Govori i o potrebama djece, roditelja te braće i sestara. Knjiga se pokazala korisnom i stručnom osoblju koje pomaže obiteljima s bolesnom djecom.

Jesper Jul, genijalan covijek cije rijeci vrijede zlata, covijek koji na svojim stranicama promovira Hrvatsku i Hvar, onaj koji nas uci da je potrebna dvosmjerna komunikacija i da roditelj uci od svoje djece a ne nekih metoda, promicatelj nenasilnog roditeljstva i pokretac Evropske skole za roditelje u nekoliko drzava medu kojima se nalazi i Hrvatska, Danac ozenjen za Suzanu iz Zagreba.... jednom rijecju :
Jesper Juul-Hrvatski zet za 5.

http://www.mama-mami.com/archive/obitel ... a-5-3.html
Default avatar
Ne vem kako sploh lahko delate reklamo za RODO, ki je zelo profitabilna organizacija in lastnice organizacije živijo od samo reklamiranja in reklamiranja avto sedežev in drugih stvari , politična organizacija, ki služijo na račun otrok, res žalostno...