Med.Over.Net

Zasvojenost in pomoč

Odgovarjajo: Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti • Daniela Fiket, dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka • Peter Topić, univ. dipl. soc. del., psihoterapevt • Pia Hren, dipl. biopsihologinja

Imate težave z zasvojenostjo ali kdo od vaših bližnjih? Potrebujete nasvet zaradi zlorabe alkohola, drog, iger na srečo, spolnosti, spletom ... Vprašajte in se posvetujte s strokovnjaki.

Andreja Verovšek , univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti

Andreja

Daniela Fiket , dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka

Daniela_Fiket

Peter Topić , univ. dipl. soc. del., psihoterapevt

peter.topic

Pia Hren , dipl. biopsihologinja

Pia Hren

Diplomirala je leta 2014 in tako pridobila naziv diplomirana biopsihologinja. Po končani prvi stopnji se je vpisala na podiplomski program, kjer ji do zaključka študija manjka še magistrsko delo. Med študijem je spoznala praktično delo v izbrani ustanovi - Celodnevnem pripravljalnem terapevtskem centru za pomoč ljudem, ki imajo težave z odvisnostjo v Višnji Gori. Po končani praksi je tam pričela še s študentskim delom. Danes je v CPTC Višnja Gora zaposlena kot svetovalna delavka in se vsak dan veseljem vrača na delo.

POT K SONCU- Utrinki iz življenja Skupnosti srečanje

Default avatar

Vesna Pečelin

VABILO NA RAZSTAVO FOTOGRAFIJ

POT K SONCU- Utrinki iz življenja Skupnosti Srečanje

Razstavlja Bogdan Macarol v Avli Občine Divača, četrtek, 20.september 2007, ob 18.uri.
Dela bodo na ogled do 18.oktobra.

Podobno kot prejšnja leta je tudi letos potekala akcija Za mladost brez drog. Od maja do septembra so se po primorski in notranjski pletle aktivnosti v prid ozaveščanja o problematiki nedovoljenih drog. Utrinki z nekaterih dogodkov so na ogled na RAZSTAVI. Od 25.maja je bila v športnem centru v Famljah osrednja prireditev akcije-glasbeno-športni večer, ki so se je udeležile tudi znane osebnosti iz športa in javnega življenja. Od 13. septembra je bila na sedežu vremske skupnosti uradna predaja cisterne za vodo. Med obema dogodkoma je fotograf obiskal Vreme (Skupnost Srečanje-komuno) še enkrat in se skozi fotografijo vživel v vsakdan prebivalcev Skupnosti, katere člani bi lahko bili tudi mi sami, če bi se nam življenje drugače obrnilo.
Zavod Pelikan - Karitas
Celodnevni pripravljalni center
Cesta na Polževo 4
1294 Višnja gora

TEL.: 051 339 725
E-MAIL: [email protected]
SPLET: www.pelikan.karitas.si

Moderatorji

Andreja Verovšek , univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti
Andreja
Daniela Fiket , dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka
Daniela_Fiket
Peter Topić , univ. dipl. soc. del., psihoterapevt
peter.topic
Pia Hren , dipl. biopsihologinja
Pia Hren