Forum.Over.Net

Starševski čvek

katere znamke pomivalnega stroja imate?

Default avatar

gorenje odsvetujejo?

že v naslovu vse piše.

Tašča se odloča za nakup pomivalnega stroja, jaz ga še nimam, tako, da ji ne morem svetovati.

Gorenje ji odsvetujejo

katerega ?
Default avatar

tretjica

Tašča ima Bosch, jaz pa Electrolux in sva obe zelo zadovoljni.
Default avatar

maar

Jaz imam Candy (zadovoljna), moja sestra, dve sosedi in dve kolegici pa Gorenje in so vse zadovoljne. Res ne vem, zakaj Gorenje odsvetujejo, saj se lahko katera znamka ravno tako pokvari kot Gorenje, plus tega se mi ful dopade, da ima Gorenje 5 let garancije na belo tehniko.

LP
Default avatar

kokica76

Mi imamo Gorenje, mama Zanussi, tašča pa Candy.. vse smo zadovoljne!
Default avatar

špela007

Gorenje-zelo zadovoljna+5 let garancije
Default avatar

nelida

Candy, 4 leta, dela bp in ful zadovoljna
Default avatar

mehtilda

jaz imam electrolux in sem zadovoljna... mama si je pa kupila bosch in moram priznati, da je boljši... boljše umije in manj časa porabi, tako da bi ti jaz trenutno svetovala Bosch
Default avatar

jana11

Bosch - zanič, sestra ga ima tudi in je zelo zadovoljna.
Default avatar

sreča

zakaj ne Gorenje?

mi ga imamo že 10 let in je vse ok.
Default avatar

Joži**

Zdaj AEG in sem zadovoljna. Prej 2 Gorenjeva in z Gorenjem smo zaključili! En stroj je bil iz slabe serije, kot je povedal serviser, čeprav cena stroja ni kazala na to in da naj kar novega kupimo, naslednji se je tudi kmalu pokvaril in so se dolgo mučili z njim. In potem so nam rekli, da funkcije pomivanja le gornjega dela ne smemo uporabljati! Ko smo po izteku garancije imeli novega serviserja (ne Gorenjevega), je povedal, da so ta stroj izdelali v Španiji in da je vse zameštrano. 5 let garancije pri Gorenju zame ni noben plus, ker sem z njihovimi serviserji imela že preveč problemov. Nobenemu se ne da spraviti na kolena in na domu pregledati stroj, ampak ga odpeljejo, kar stane in ga dolgo popravljajo.
Default avatar

kombinacija

meni je enkrat rekel naš serviser, pomivalni naj bo candi, pralni pa gorenje in je to najbolje in pri nas to drzi..kupi najboljsi, zadnji model candija in bos zadovoljna 10 let in več.
Default avatar

Simba

Imela Gorenje (super silence, 1200 obratov), po sedmih letih sem ga peljala na odpad. Vmes so mi ga najmanj 4x popravljali, delal samo kratek čas. Vendo je bil grelec zvit ?!? Nikoli več Gorenje!!!

Sedaj imam Bosch-evega (5 let garancije). Če bodo tudi z njim problemi, bo naslednji nakup Miele-jev!
Default avatar

Nala

[quote Joži**]Zdaj AEG in sem zadovoljna. Prej 2 Gorenjeva in z Gorenjem smo zaključili! En stroj je bil iz slabe serije, kot je povedal serviser, čeprav cena stroja ni kazala na to in da naj kar novega kupimo, naslednji se je tudi kmalu pokvaril in so se dolgo mučili z njim. In potem so nam rekli, da funkcije pomivanja le gornjega dela ne smemo uporabljati! Ko smo po izteku garancije imeli novega serviserja (ne Gorenjevega), je povedal, da so ta stroj izdelali v Španiji in da je vse zameštrano. 5 let garancije pri Gorenju zame ni noben plus, ker sem z njihovimi serviserji imela že preveč problemov. Nobenemu se ne da spraviti na kolena in na domu pregledati stroj, ampak ga odpeljejo, kar stane in ga dolgo popravljajo.[/quote]

Se strinjam ker imam popolnoma enake izkušnje in z Gorenjem sem zaključila. 5 let garancije ne pomeni nič, ker pooblaščen serviser stroj odpelje in čakaš 1 teden, da je popravljen, v petih letih garancije je crknil 6x. Zdaj je 2 leti izven garancije in imamo tudi drugega serviserja, ker nam zaradi izteka garancije ni treba več čakat na pooblaščenega, ki nikoli ne pride prej, kot v treh dneh in je povedal natančno to, da jih delajo v Španiji. Zdaj, izven garancije je bil popravljan 4x in grelec mi že spet ne dela, torej je vsega skupaj v sedmih letih crknil 11x. Je pa stroj bil takrat najnovejši in posledično najdražji model.

Mama ima Bosch in ne menja, ga ima že več kot 10 let brez popravila. Prijateljica ima Candy in je super zadovoljna.
Default avatar

lojzaaaa

Imeli Gorenje kakšnih 6 let in je slišal na svoj račun veliko grdih besed. Samo zaradi košare, ki je bila res butasta. Še od enega konkretnega fruštka ni šlo vse noter. Smo komaj čakali, da se je pokvaril. Serviserja niti klicali nismo. Za novega smo izbrali Candy, prav zaradi košare. Notri spravim vsaj enkrat več kot v prejšnjega. Pa dela tudi ko šus.
Default avatar

Skr bna

4 leta smo imeli Elektrolux, ki smo ga podedovali skupaj s stanovanjem, delal je OK, ni pa bil med najtišjimi, se je slišalo v spalnico, ko je pral. Zdaj smo kupili Bosch silence, pere pol manj časa in bolje kot predhodnik, zraven njega se da b.p. gledat TV. Koliko časa bo tako deloval, vam pa ne vem povedat, ima točno 1 teden :) staža

Naša izkušnja z Gorenjem je s hladilnikom, star je 3 leta, od 3 mes starosti nam dela same probleme, ali sploh ne hladi, ali pa nam hrana zmrzne not, pa smo kupili kao neko malo "boljšo" izvedbo. Nekaj časa je bil serviser stalno tukaj, na koncu pa je le zinil, da je menda cela serija (delana za izvoz, zavrnjeno, podtaknjena doma!) taka - 3 dni po koncu garancije. Zase vem, da Gorenja nikoli več, če pa že, ga bom šla iskat čez mejo, kajti za domač trg je menda vse dobro, grrrrr.
Default avatar

acjom

Elektrolux.
***************

Upanje je kakor nočno nebo. Nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili vsaj ene zvezde...
Default avatar

Tijka

Miele - brez pripomb!