Forum.Over.Net

Starševski čvek

Spletna trgovina najboljšega soseda

Default avatar

zdaj gremo pa drugam

Najboljši sosed obvešča spletne nakupovalce, da poslej kupona TO ne bo več možno vnovčiti pri torkovih nakupih prek spletne trgovine Mercator.
Obenem je zvišal nanjižji znesek nakupa na EUR 60,00.
(NO, prevoz je pa zdaj zastonj).

Mi smo se že podali v druge trgovine, manipulacija s kupci se nam ne dopade - pa smo bili redni nakupovalci.
Default avatar

Ally*

Jaz bi pa prav rada kupovala preko spletne trgovine, pa je ta (za špecerijo) zgolj v večjih mestih.
Default avatar

oljaaa

nam je pa super, večino nakupov opravimo preko Mercatorjeve internetne trgovine.
Default avatar

malo tu, malo tam

Jaz tudi redno nakupujem (tedensko) preko spletne trgovine. Znesek pa itak ob teh podražitvah še nikoli ni bil pod 60 €.... Sploh se ne hodim več drenjat po trgovinah in po cestah - te so še hujše. Rajši lepo na sončku čakam kdaj pripelje iz trgovine ....
Default avatar

lidlka in pika

MERCATOR MORA OD TEGA MESECA DALJE SPREMENITI SVOJ SLOGAN IN SICER NOVI SE MORA GLASITI...

MERCATOR JE NAŠ NAJDRAŽJI SOSED

TOREJ jaz od prejšnega tedna kupujem le še v Lidlu in zapravim malo, roba super. Ko se bodo v Lidlu poslabšali zaradi večje kupne moči, pa bo tisti čas tudi Mercator že dojel, da jim je upadla kupna moč in bodo spet normalni. za robo, ki je pod blagovno znamko mercator pa že od nekdaj trdim, da ni vredna moje kuhinje.
Default avatar

Alexa01

a ni bilo že prej da čez 15.000 sit niso zaračunavali dostave..
Spoštovani kupec, spoštovana kupnica Mercator Spletne trgovine.

Obveščamo vas, da so danes, v petek, 14.9.2007 ob 14:00 pričela veljati nova Splošna določila Mercator Spletne trgovine, spletni strani Mercator Spletne trgovine (http://www.mercator.si/pomoc_in_podpora ... a_dolocila). Vsa naročila oddana pred tem terminom bomo obdelali in dostavili v skladu s predhodno veljavnimi Splošnimi določili Mercator Spletne trgovine. Nova splošna določila prinašajo naslednje spremembe:
- najmanjši znesek nakupa 60 € (14.378,40 SIT),
- unovčevanje kupona TO! je možno le v maloprodajnih enota Mercatorja, ne pa tudi v Mercator Spletni trgovin,
- dostavnih stroškov ne bomo več zaračunavali.

Ob prvem nakupu po novih Splošnih določilih bo potrebno označiti, da se z njimi strinjate. Za vsa dodatna informacije pišite na E-naslovu [email protected].

Želimo vam prijetno nakupovanje!
Default avatar

mojca111

ja, tudi mene zanima kdaj bodo ponudbo dostave na dom razširili po celi Sloveniji.
Default avatar

Mamic črvčka

Mene pa niti najmanj, ker najdražjega ignoriram.
Default avatar

Mitka

[quote mojca111]ja, tudi mene zanima kdaj bodo ponudbo dostave na dom razširili po celi Sloveniji.[/quote]

Tudi mene!
Pamet mi pravi, da bi morali povsod tam, kjer so supermarketi, imeti ljudje možnost dostave na dom. Saj so nam na podeželju vendar zaprli naše male trgovine in to prav Merkator! Mislim, da bi bili končno tudi mi upravičeni in na vrsti za to možnost. Na podeželju je veliko starejših, ki jim nakup pomeni tudi določen podvig, da ne rečem napor. Marsikomu je težko obremenjevati sosede ali prezaposlene svojce še z nabavo zanje.
Upajmo, da kdaj pride do te možnosti!
Default avatar

ha ha

dobra roba ja..haha

ti pa ne veš kaj je kvaliteta ?!:)))))
Default avatar

lidlkammmmmmmmm

Ti, ha ha, če veš kaj je kvaliteta, potem ti ni problem kupovat kjerkoli, kajti pofl pa obstaja itak v vseh štacunah!

Torej v lidlu je veliko odlične robe po zmernih cenah, če se spoznaš na kvaliteto potem je tvoj ha-ha neumesten! Le kdo te sili, da kupuješ tam vse, tudi robo, ki je slaba, toliko je ponudbe, da ni hudič, da si ne izbereš pravo zate. Enako kot mercator in ostalo, povsod je In in out, na tebi pa je, da ugotoviš kaj je zate dobro in kaj ne, torej brez veze tale tvoh haha, kajne. Čao.

Jaz bi prej rekla ha ha nekomu, ki kupuje drago in nekvalitetno, kar je večina take robe pod blagovno znamko Mercator.Toda prej je bila cenovno še nekak vredu, zato razumem človeka, ki je kupoval tako robo,ker pač ni imel denarja za drugo, je bil primoran ... zdaj, ko je tudi ta dražja, predraga, pa tega ne razumem več, saj dobijo bolje in ceneje drugje, pa ni treba kupovat pofla!
Default avatar

preračunljiva

Se strinjam.Samo še Lidl in Hofer.Nabavljajo tudi slovensko robo (zelo kvalitetno),prodajalke pa so tudi slovenke.Ne vem zakaj bi morala čutit pripadnost do najboljšega soseda (kao)saj si ves profit razdelijo samo oni na vrhu ,prodajalke imajo pa tako mizerne plače,da hodijo po nakupih raje drugam.Toliko o Najboljšem sosedu.
Default avatar

Poznam prodajalko

Jaz pa iz prve roke vem, da mercatorjeve trgovke ne smejo kupovati drugje. Vsaj včasih jih ni smel videti drugje noben od šefov.
Default avatar

2711

Soseda dela v Merkatorju. Vse pa nabavlja v Hofru in Lidlu.Ko je bil še Jankovič šef, so se bale drugje kupovat,sedaj že dolgo ne več.