Med.Over.Net

Hujšanje

Odgovarjajo: Mirjana Frankovič, specializantka TA psihoterapije, doktorandka SFU Dunaj

Spremeniti svoj življenjski slog, odnos do telesa, svoje navade v prehranjevanju in najti pravo mero telesnih dejavnosti ni preprosto, a prednosti za zdravje in psihično počutje so lahko velike. V oporo so izkušnje drugih in strokovni nasveti.

Mirjana Frankovič , specializantka TA psihoterapije, doktorandka SFU Dunaj

MirjanaFrankovic

velike številke

Default avatar

excveka

Pozdravljene!

Bom vprašala kar naravnost: kje kupujete modrce in sicer tiste, ki imate res velike številke. Meni je zdaj žal že 115 precej tesen, košarico pa rabim f in v trgovinici kjer sem prej kupovala nimajo tako velikih številk.

lp
Default avatar

angelika

poikusi v trgovini Grazia v Velenju (v Sparu).Tam je gospa, ki tudi dobro svetuje.Lp.
Default avatar

Tinnnkara

Sem pofirbcala po katalogu od Neckermanna in imajo nekaj modelov tudi 120 F.
Upam, da sem kaj pomagala. Lp!
Default avatar

excveka

Angelika, hvala za info, vendar sem iz Ljublajne. Res naj bi bila ponudba tukaj večja pa hodim tako malo po trgovinah, ker sem že pol leta na bolniški.

Tinnnkara, hvala tudi tebi. Včeraj sem dobila Neckermana in takoj našla pametno ponudbo. Bom kar naročila.

Lepo nedeljo vsem!
Default avatar

lapba

moram rečt da ko sem jaz imela 110 sem uporabljaan tudi neckermanna res je da so malce slabši kot od npr lisce a je cena ugodna in če sešteješ vse skupaj mislim da je kar ok
Default avatar

excveka

Če so malo slabši je najbolje, da jih naročim kar več hkrati.

Hvala
Default avatar

Anina

raje jih ne naročaj preveč, ker boš shujšala in boš potrebovala manjše, kajne ;)
Default avatar

excveka

Ja bom ... nekoč. Zaenkrat pa zdravilom - in prav ta mi povečujejo apetit, ki se mu ne da upreti - ne vidim konca .... še kar nekaj časa bom uprabnica zares velikih konfekcijskih številk - žal.

lp
Default avatar

Anina

Zdravje ima prednost, vedno. Tudi sama sem bila med nosečnostjo (oz. med vsemi tremi) kar nesrečna, ker sem vedela, da bo hujšanje moralo počakati. Apetit pa sem imela tako obupno in nezadržano velik, da sem se vsakič zredila med 20 in 25 kg.

Potrpežljivost je pri hujšanju nujno potrebna. In vedno je zdravje na prvem mestu. Držim pesti, da ti zdravila ne bodo več potrebna. Do takrat pa potrebuješ potrpežljivost. Lahko pa si pričneš izdelovati plan za kasneje. Jaz sem takoj po rojstvu že začela s plani, uresničila pa sem jih, ko so otroci začeli jesti gosto hrano. Potrpljenje in dobra volja. Ja, pa tale forum :)