Starševski čvek

Zavarovalnica Triglav

Default avatar

hmmmmmmm

Hello!

Uf, danes pa sem razkurjena - ubistvu če sem bolj natančna že cel teden .... ta teden mi nekaj "ni" pa sploh ne vem zakaj - cel teden mi je čuden in mučen! No pa da preidem k stvari ... poleg vseh stvari ki so me "upalile" ta teden, me je pa še NAJBOLJ ZAVAROVALNICA TRIGLAV! VSAK MESEC JE DRAŽJE!!!!! Čist sem popizdila in klicala gor, da kaj se grejo, da vsak mesec podražujejo premije dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, brez predhodnega obvestila! Ponavadi, so poslali obvestilo, da se bo premija z naslednjim mesecem podražila, sedaj jo pa že tri mesece podražujejo ko idioti! Ženska ni vedla niti kako ji je ime, pa še manj kaj naj reče :)))) ok to semi je pač malo dopadlo ;)))) Začela je jecati in skupaj ni spravila popolnoma nič, men je pa kar vrelo! Pa naj povem da nisem nesramna ali karkoli, vedno se lepo pomenim če se le da, ampak tole je bil pa višek.

Sedaj me pa zanima, kako ste ostale zadovoljne pri drugih "ponudnikih" dodatnih zdravstvenih zavarovanjih in koliko plačujete? Ker se bom definitivno "presedlala" na drugo zavarovalnico!

npr. štartala sem iz bivšim 3459 sit (nekaj takega - naj me popravi tista, ki ve kakšni so bili zneski ker se res ne spomnem več), potem smo vsi skupaj plačevali enako - je blo kao enotna tarifa - no in se je od maja meseca 2007 (do takrat je še veljala enotna tarifa), do danes ta tarifa povzpela na 21,98€! Mislim Hallooooo???!!!! od maja do tega meseca (avgusta) 3x!

jao, jao .....

No, lepo prosim, če mi katera svetuje kam naj grem za to zavarovanje!

najlepša hvala - sam da sem se mal izpihala ;)))

Lep, sončen, prijazen in topel dan vam želim!

LP
Default avatar

valenska

Adriatic, cela družina enako - brez pripomb,
Koliko pa trenutno stane, pa po pravici povedano, ne vem.
Default avatar

metulka

Po mojem so podražitve kar usklajene in pri vseh zavarovalnicah. Jaz tudi ne spremljam, ker trgajo direkt od plače, možno, da je tudi Adriatic podražil. Sicer so pa nekaj napovedovali in grozili s tem - no, itak to redno počnejo. Jaz zdaj besno iščem dva specialista, ki sploh naročata, hvala bogu ni nič urgentnega, mislim pa si - na mesec dajem bajne zneske za zdr. zavarovanje, ko pa nekaj rabim....
Default avatar

jao jao

ja, jaz pa imam rentno in še življensako pri njih, pa tudi kar naprej nekaj centov več...brez obvestila.

Včeraj sem sklenila nezgodno zavarovanje za otroka.
Pa sem malo preračunavala, koliko na mesec damo za zavarovanje, groza...razdelila sem še npr avto zavarovanja ipd na mesec...plačujemo 10 vrst zavarovanj (tu ni vključeno tisto najdražje, kar nam skinejo od plače)...sem se zgrozila (pa nimamo niti kasko zavarovanj, niti naložbenih ipd, razen eno minimalno rentno in eno minimalno življensko).

Torej
avto zavarovanje 1
avto zavarovanje 2
zavarovanje prikolice
zavarovanje hiše
nezgodno zavarovanje mož
nezgodno žena
nezgodno otrok
vzajemna mož
vzajemna žena
rentno ena oseba
življensko 1 oseba

a sem butasta al kaj??? saj poznam nekatere, ki sploh nimajo nič razen avta...
Default avatar

Grrrrrrrr

Ko bi vedela, kako v Triglavu razmetavajo z denarjem, bi ti bilo slabo. Ni čudno, da morajo višati premije. Jaz pri njih ne bi zavarovala čisto nič! Imam kolegico, ki dela tam. Za vsako pizdarijo si da izplačati odškodnino, pa če je imela to zavarovano ali pa ne. Goljufajo ful. Plačujejo pa zavarovanci. In igrajo na finto, da če imaš vse zavarovano pri njih, je ceneje, greš pa primerjat, so pa še zmeraj najmanj ugodni.
Default avatar

ko da

Si prepričana, da so VEČKRAT dražili????
Ko je pričel veljati nov zakon (marec 2006), je bila premija popravljena (se ne spomnim več točno koliko). Z uvedbo evra je bila preračunana po tečaju 239,640 (jaz sem plačevala 19,99 EUR), pred dvema mesecema so pa res podražili in sicer na 21,98. Pri obeh zneskih upoštevan 5% popust. Nekaj mesecev nazaj sem gledala in je bil zame s 5% popustom Triglav še vedno najugodnejši.
Default avatar

hmmmmmmm

[quote ko da]Si prepričana, da so VEČKRAT dražili????
Ko je pričel veljati nov zakon (marec 2006), je bila premija popravljena (se ne spomnim več točno koliko). Z uvedbo evra je bila preračunana po tečaju 239,640 (jaz sem plačevala 19,99 EUR), pred dvema mesecema so pa res podražili in sicer na 21,98. Pri obeh zneskih upoštevan 5% popust. Nekaj mesecev nazaj sem gledala in je bil zame s 5% popustom Triglav še vedno najugodnejši.[/quote]

Zame sigurno ni najugodnejši ... meni so od meseca maja pa do avgusta 3x povišali premijo!
Default avatar

Grrrrrrrr

Pa težijo, pa težijo po telefonu. Jaz imam res že poln kufer. Pa lažejo. Telefonistka ti proda tekst: Gospa, kličemo vas zaradi sprememb bla bla bla. Kakšnih sprememb? Vam bo agentka vse razložila. Vem, da je natega, ampak nadaljujem. Ampak če kaj prodajate, nič nočem. Ah, kje pa, vi se kar naročite na svetovanje. Pride agentka, glede pa kot tele v nova vrata. Kakšne spremembe? Valjda, da je prišla prodat polico! Bedni so.
Default avatar

hmmmmmmm

[quote Grrrrrrrr]Pa težijo, pa težijo po telefonu. Jaz imam res že poln kufer. Pa lažejo. Telefonistka ti proda tekst: Gospa, kličemo vas zaradi sprememb bla bla bla. Kakšnih sprememb? Vam bo agentka vse razložila. Vem, da je natega, ampak nadaljujem. Ampak če kaj prodajate, nič nočem. Ah, kje pa, vi se kar naročite na svetovanje. Pride agentka, glede pa kot tele v nova vrata. Kakšne spremembe? Valjda, da je prišla prodat polico! Bedni so.[/quote]

Se 100% strinjam!

Mislim tok mi grejo na živce da je kar adijo!
Default avatar

valenska

Pri nas imamo vse pri Adriaticu, vedno pride agentka, pa smo zadovoljni.
Če je potrebno, tudi kaj svetuje, tako da izkoristimo vse možne popuste.
Mislim, da velikih razlik pa med zavarovalnicami ni.
Default avatar

Grrrrrrrr

Seveda so. Največja bedarija je zavarovati vse pri eni zavarovalnici. Jaz imam vsako stvar zavarovano pri drugi zavarovalnici, kjer je pač trenutno najugodnejša. Sem imela svetovalca, ki mi je svetoval. Agentje niso svetovalci, oni so plačani po procentih. Več ti poturi, več kapne njemu v žep.
Default avatar

Mateja1

Evo tukaj je link zakaj so na triglavu podražili premijo čeprav so obljubljali najnižjo.