Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLjubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

avon

Default avatar

avon

Uporablja katera kozmetiko Avon? Kakšne so izkušnje in kakšne so sestavine teh kremc? Mislim na nafto in vse mogoče kar je zadnje čase pisanja okoli tega!
Default avatar

repatica

to pa mene tud zanima:) jaz uporabljam nekaj njihove kozmetike, ker mi ful paše...se mi pa sanja ne, kaj je v kremah. Če katera ve, bi bilo dobrodošlo!
Default avatar

valenska

Jaz uporabljam veliko Avona. Zastopnica stanuje blizu mene, pa prinese katalog (nov je vsake 3-4 tedne), pa vzorce, pa robo na dom...

Z večino sem zadovoljna, cene so tudi sprejemljive.

Kar se tiče sestavin, pa ne vem. Zadnje čase se o škodljivih sestavinah v kremah na forumih toliko piše, da se najraje ne bi nič mazala.
Poznavalke (ali taprave ali ne, ne vem) so že skoraj vse kreme v nič dale,
tako da ne vem...

Torej o sestavinah naj kakšna poznavalka kaj reče, če te pa kaj drugega zanima, pa povej - katalog imam pri sebi lahko pogledam.
Default avatar

avon

Že nekaj časa premišljujem, da bi začela uporabljat Avon, vendar je tok rečenega o teh sestavinah, da ne vem, vsi pa res hvalijo to kozmetiko, da je zelo v redu! Bom še počakala, na kakšen odgovor
Default avatar

valenska

A hočeš kak vzorček kreme ali šminke?
Mislim, da imam nekaj doma.
Default avatar

ne maram tega

[quote avon]Že nekaj časa premišljujem, da bi začela uporabljat Avon, vendar je tok rečenega o teh sestavinah, da ne vem, vsi pa res hvalijo to kozmetiko, da je zelo v redu! Bom še počakala, na kakšen odgovor[/quote]

Hvalijo jo najbolj tisti, ki jo prodajajo. Tisti drugi, ki prodajajo Oriflam, govorijo čez Avon in hvalijo svojo. Najdeš pri obeh tudi nekaj dobrih stvari, večinoma so pa povprečne in bi v trgovini za isti denar našla boljše. Jaz grem raje v trgovino. Ko jaz hočem. In si brez posiljevanja izberem kar hočem. Če sem kdaj poklicala kakšno, ki prodaja Avon in sem hotela točno določeno stvar, sem vedno morala še pol ure poslušati, kaj vse je še dobro. V redu, ampak jaz tega ne potrebujem. In zdaj teh deklet niti ne kličem več. Ker jo enkrat pokličem, da nekaj naročim. Potem me ona pol leta vsak teden kliče, če bom kaj naročila. Mi meče kataloge v nabiralnik. Ne maram posiljevanja. In tudi tukaj na forumu imam občutek, da vsa vprašanja niso pristna, ampak samo poskus reklame. Ena odpre temo, kaj je pri Avonu ali Oriflamu dobro, čez dve minuti ena (mogoče ista) našteje cel kup stvari in jih zelo pohvali. Potem pa spet ena tretja (mogoče spet ista) pusti svoj e-mail naslov, da pri njej lahko naročiš, kar hočeš. Ta tema očitno ni takšna, jih je pa veliko takšnih.
Default avatar

avon

Čakaj malo no, jaz sprašujem popolnoma drugega, če poskrolaš malo višje! Zanimajo me sestavine, ker je pisano veliko okoli tega, ne se razburjat zdaj!
Default avatar

tetkametka

ja tudi nafta je. lahko si na njihovi strani za vsako stvar preberes iz cesa so.
avon-ali isces cisto naravno kozmetiko
Default avatar

deklina

mah, ta kozmetika ima same parabene noter! zapomnite si, kozmetika ki ima največje reklame je skoraj vedno ne-naravna. nekateri sami okličejo svojo kozmetiko za naravno, potem pa pogledaš sestavine pa skoraj dol padeš koliko sr*** je v njej!
Default avatar

bel

krem za obraz ne poznam, ker se mi to zdi tezko kupovati kar tako na pamet,sem pa obsedena z njihovimi sminkami in kremam za telo senses, spa in natural, nevem kje dobijo tako dobre vonje ampak res mi ustrezajo, tudi laki niso slabi, pudri so pa zelo slabi,probaj narociti par testerjev, me pa moti da je katalog vsake 3 tedne, mal so pretiraval s tem, tko da narocam cerkla vsake 3 mesce
Default avatar

CIKLAMA

Jaz sem kar zadovoljna s kremami. Imam liiv botanicals ki je brez barvil in konzervansov. Lahko pošljem kaj vzorčkov če katera želi.
Default avatar

čiko

meni avon zelo paše, uporabljam hidratantne kreme, trenutno imam hydrofirming 24 urno in kožo imam lepo, nežno in čisto. zadovoljna sem. mislim, da mora vsak za svojo kožo "pogruntati", kaj ji paše. meni recimo nivea (npr. oxygen) ne paše, na koži se mi naredijo mehurčki. drugi jo pa pohvalijo. jaz ne bi kar tako pavšalno govorila čez posamezne znamke. o sestavinah pa nimam pojma... zdaj je na tržišču vse več in več naravne kozmetike, sem rekla, da jo bom poiskala, pa se trenutno ne spomnim več naziva/-ov... lahko katera svetuje?
Default avatar

erika97

Pozdravljeni! Uporabljam kozmetiko Avon in sem njihova zastopnica. Kozmetika Avon ni naravna, je pa z naravnimi izvlečki. Izdelki pa tudi niso testirani na živalih. Za vse ostale informacije sem vam pa na voljo na [email protected].
Lp