Avto.Over.Net

Avtomobilizem

toyota aygo ali suzuki swift glx

Default avatar

pomladna1

Odločam se med tema dvema avtomobiloma. Po ceni mi je bolj všečen Aygo, pa poraba tudi super(vsaj tako piše),le malo me skrbi ker je le 1000 kubičen motor. Je to slabo? Prevozila bi veliko km letno.
Morda kdo vozi novi Suzuki swift 1.3 GLX? Koliko je poraba? Kateri je boljši?
Sanjam o avtu, ki se ne kvari, ki zdrži veliko km, saj bi ga rada vsaj nekaj let imela, cenovno ugodnem in z malo porabo.
Hvala za nasvete, mnenja...
Default avatar

juris

Če res primerjaš te dva avtomobila, potem vedi, da je Aygo prava gajba v primerjavi s suzukijem. Ne zato, ker bi imel kaj proti Aygu, ampak to sploh nista avtomobila v isti ligi. Aygo je narejen pri vsakem milimetru z mislijo na maksimalno varčevanje. In tak je tudi občutek v njem, ko se pelješ. Nobene izolacije, nobene prefinjenosti. Swift pa je korekten avtomobil in če moraš prevoziti veliko km, potem sploh ni dileme.
Default avatar

pomladna1

Hvala juris. Tudi sama s zavedam, da je res tako. Edino cena in poraba, vendar bi se težko navadila nazaj na slabše, saj sedaj vozim rang swifta. Sanjam o dizlu, pa so tako dragi. Edino novi punto grande ima solidno ceno... A ne vem,če mu je zaupati...do sedaj so me vsi avti razen japoncev razočarali.
Default avatar

Romeo

Swift mi izgleda super dobro, pa še Suzuki dela vzdržljive avte, tako da,...