Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

Trajno podaljševanje trepalnic

Default avatar
Prosim ali katera pozna salon kjer podaljšujejo trepalnice? Slišala sem, da je to možno, ne vem pa na koga se lahko obrnem.
Če katera pozna to, mi lahko prosim poveste kako se obnese, kakšen je postopek, kakšna je cena, kako dolgo zdržijo? Na int. ne najdem popolnoma nič, zasledila pa sem da so o tem pred časom pisali v Cosmopolitanu.

Hvala
Default avatar
Sem iz Maribora in kvalitetno ter ugodno podaljšujem trepalnice s čepki. Videz trepalnic je po podaljševanju popolnoma naraven. Cena z vsem delom je samo 20€!
Podaljšujem tudi lase-cena za podaljšek z delom le 0,90€.
Vse informacije na mailu:
[email protected]

lp
Default avatar
Pozdravljeni,

predvsem je pomenbno kako si nanašate maskaro in v kvaliteti maskare.Priporočam vam,da si naredite trajno trepalnic,si jih pobrvate in verjemi te mi,da so trepalnice videti zelo goste.Lahko me kontaktirate za vsa vprašanja,ki se vam porajajo.Pa seveda nikakor ne smemo zanemariti obrvi,ki morajo bitti zelo natančno in pravilno oblikovane.

Lep pozdrav
*****************************
MODERATOR Ličenje make up
Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA

BRANKA BEAUTY CENTER
Branka Pavlovič-make up artist
Igriška 5
1000 Ljubljana

www.brankapavlovic.si

[email protected]
05 995 40 10

040 829 988
Default avatar
Trepalnice podaljšujejo na celovški cesti v salonu Extreme Lashes.
Default avatar
Kakšna pa je cena podaljševanja?
Default avatar
Poklici na 051 321 808, mislim da bos tam dobila najtocnejse informacije.

Lp, S.
Default avatar
Živjo punce!

Imam kar nekaj vprašanj :)

Kako oz s čim točno pa to podaljšajo? Ali izgleda naravno? In koliko časa to drži, kako se odstrani?

Sama imam sicer bolj redke in krajše trepalnice in bi si mogče samo malo podaljšala vendar ne tako da je preveč vpadljivo.

Hvala za odgovor in bodite še naprej lepe ;)
Default avatar
Živjo !

Ja jst sm si jih dala podlajšat v ateljeju na Celovski, in morm rect, da sm blazno zadovoljna, ker zgleda tko zelo naravno. Zgledajo kot da so moje tut nič se ne čutijo tko da sm res res zlo navdušena in jih priporocam.
Default avatar
Jst mam tudi izkušnje s podaljševanjem na Celovški in sicer sem se šla spedenat za en dogodek. Hudo prijazne in ustrežljive punce delajo tam,luštno majo pa tudi tko zelo,da se človek počuti kot v najlepše opremljenem domu. Na trepalnice sem se takoj navadila in jih takoj sprejela za svoje, tko da se zdaj hodim redno razvajat :)
Default avatar
Jaz sem pa danes dobila svoje !!!!!!!!!! :))))
Default avatar
Jaz sem pa danes dobila svoje !!!!!!!!!! :))))
Default avatar
Kakšn je pa občutek nosit te trepalnice ? Me je en mal strah, da so takšne kot tiste, k se jih kup v trgovini, k maš pol tko težko uč, da te skos ob živce spravlja.
Default avatar
Neee Walkiraaa niti pribljižno ni takšen občutek!Ker tukaj sploh ni občutka, da imaš kaj zgoraj nalepljeno, ker se niti ne vidi niti ne čuti. Poglej si na http://www.xtremelashes.si/ animacijo da ti bo bolj jasno.
Default avatar
Kaj pa make up lahko potem uporabljaš ?
Default avatar
Živ!

Žana, sem vprašala glede makeupa in se vse da normalno uporabljat. Sem šla tja in sem si šla pogledat kako to zgleda in je ravno ena odhajala tako da mi je potem tudi sama povedala kako je. Super zgleda totalno naravno !!!!! Sem bila toliko navdušena da sem se tudi sama kr naročila. GLede cene je pa odvisno kateri videz si zbereš in je malo dražje za prvič potem refili so pa precej cenejši.Upam da sem kaj pomagala.
Default avatar
V MB dela v salonu Melly zelo dobre podaljšane trepalnice. Priporočam vsem. Cena za podaljšanje s čopki je 16€ (so pa čopki različnih dolžin tako da je videz popolnoma naraven.
Default avatar
Pozdravljena, ga.Branka! Imam eno vprašanje na temo " trajna trepalnic ". Ali to kaj škoduje oz.lahko povzroča izpadanje trepalnic? Koliko časa traja postopek? Cena? Ali se lahko potem vseeno namažeš z maskaro. Koliko ta trajna traja, več kot mesec dni? Je to mogoče opraviti tudi pri vas istočasno z oblikovanjem obrvi? In koliko je cena seveda, vsaj okvirno? Hvala!
Default avatar
Tote trajne trepalnic so totalno brezvezne zakaj bi si kdo sploh hotel dat trajno gor če lahko nosiš umetne ?!!???
Default avatar
Mah to podaljševanje trepalnic je brez veze!! Ful bolj se splača kšno kremico za boljšo rast trepalnic kupit.

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek