Forum.Over.Net

Mali oglasi

Kupujete, prodajate, podarjate, želite zamenjati? Tukaj je pravi prostor za vas.

Tuševe zvezdice

Default avatar

razigrana

Zbiram tuševe zvezdice za novo obdobje. Če jih bo imela katera odveč se priporočam. Selimo se v svoje stanovanje in bi nam popust pri pralnem stroju zelo prav prišel.

Hvala in LP!
Default avatar

Mamica2

Pozdravljeni.
Jaz jih imam 27 in vam jih z veseljem odstopim,ker jih ne potrebujem.Javite mi vaš naslov na mail ki je v profilu in vam jih pošlem.
Lahko napišete tudi kar tukaj naslov če želite.

Lep pozdrav
Default avatar

razigrana

Mamica2, zbiram nove tuševe zvezdice - roza barve, ki so se začele deliti se mi zdi da šele včeraj. Imate te ali zelene?
Default avatar

Mamica2

Ja nisem dobro prebrala.Zelenih imam 27,novih roza pa za enkrat še samo 5.Če vam teh pet kaj koristi vam jih z veseljem pošlem.No sicer pa jih bom imela do konca tedna sigurno dosti več,tako da javite naslov in vam jih z veseljem pošlem,ker mi ne bomo nič kupovali.


LP
Default avatar

2707

Živjo, tudi jaz se priporočam za tuševe zvezdice in sicer za mojo prijateljico, ki se je ravno vselila v stanovanje, komaj..
Pa ker je bolj na tesnem z denarjem, bi bila zelo vesela popusta pri pralnem stroju.
Vse vas lepo naprošam, da če imate kaj roza zvezdic odveč, da jo kontaktirate.

Lp in hvala

njena številka: barbara - 041/874-496
Default avatar

Mamica 2

Pozdravljena razigrana.
Moja ponudba da ti podarim roza tuš zvezdice še velja.Žal pa se mi je računalnik pokvaril in sem ga imela na servisu in so se mi posledično zaradi okvare izbrisali vsi maili tudi tvoj z naslovom,zato če želiš mi še enkrat piši na mail in mi pripiši naslov,jaz pa ti takoj ko prejmem mail pošlem zvezdice.

LP