Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
Ali morda kdo ve, kako se bodo nadaljevali Talenti v belem? Je morda konec sezone? Saj vem, da je malce otročje, pa bom vseeno vesela kakšne informacije.
Lep dan.
Radovednica
Hvala! Sem bila sigurna da bo potrebno do naslednje sezone čakati na razplet. Če bi vedela, da bo že v nedeljo nova, bi verjetno potrpela.
Lepo se imejte.
R
jz pa komaj čakam jesen ) tisto drugo nadaljevanko, ki bo nastala iz te po svoje še bolj, ker se mi zdi, da bo res zabavna ) tako kot grey's anatomy v starih dobrih časih, ko so se še več smejali in manj jokali, hehe
Jaz sem gledadala vso tretjo sezono.
Danny umre, 1x se pojavi, ko se Merideth skoraj utopi in umre, a seveda ne. Merideth umre mami, prej je en dan normalna, a se bolezen vrne. Merideth je spet skupaj s svojim dohtorckom, a gresta spet narazen na koncu 3 sezone.
Christina se skoraj poroci z Burkom, a se na koncu ne in gresta narazen.
George se poroci z ortopedinjo, 1x spi z Izzy, na koncu sezone pa pade koncni izpit in se mora odlociti ali bo ponavljal pripravnistvo ali gre stran, poltem gre stran.
Izzi dolgo casa bluzi in ne gre delat, potem mora za kazen ker je povzrocila njegovo smrt, samo opazovati in nic delati in cez cas spet normalno dela. Denar ki ji ga je zapustil Danny podari bolnisnici ki naredi brezplacno kliniko. Drugace se pa zaljubi v Georga.