Med.Over.Net

Kako živeti z rakom?

Odgovarjajo: Kristina Modic, izvršna direktorica Slovenskega združenja bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L

Forum namenjen izmenjavi izkušenj bolnikov, svojcev in prijateljev, ki se srečujejo z rakom. Prostor za ozaveščanje širše javnosti o pomenu samopregledovanja in zgodnjega odkrivanja raka. Glavno sporočilo foruma je: "rak ne pomeni konec življenja".

Kristina Modic , izvršna direktorica Slovenskega združenja bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L

Kristina Modic

DAN ODPRTIH VRAT ZDRAVSTVENE NEGE NA ONKOLOŠKEM INŠTITUTU LJUBLJANA, 25. maj 2007

Default avatar

Kristina Modic

Ob Mednarodnemu dnevu medicinskih sester bo potekal

DAN ODPRTIH VRAT ZDRAVSTVENE NEGE NA ONKOLOŠKEM INŠTITUTU LJUBLJANA,

ki bo 25. maja. 2007, v avli stavbe D (od 8h do 16h)

Sedaj že tradicionalno na Onkološkem inštitutu Ljubljana v Dejavnosti zdravstvene nege in oskrbe bolnika ob mednarodnem dnevu medicinskih sester podeljujejo zaposlenim v zdravstveni negi priznanja za dosežke iz področja razvoja stroke in izboljševanja kakovosti zdravstvene nege onkoloških bolnikov.

V letošnjem letu bo svečana prireditev potekala ta petek, 25. 5. 2007, pod že znanim sloganom »DAN ODPRTIH VRAT ZDRAVSTVENE NEGE«.

Prireditev bo organizirana v avli stavbe D. Na ta način želijo omogočiti čim širši skupini onkoloških bolnikov in njihovim svojcem, da čim bolje spoznajo delo medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov ter vlogo in pomen zdravstveno vzgojnega dela za paciente z rakom. Hkrati jim želijo omogočili srečanje s posameznimi društvi in prostovoljnimi organizacijami, ki delujejo na področju kakovostne in celovite obravnave pacientov z rakom.

Zato se je naše Združenje bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L odločilo, da na ta dan pacientom in svojcem približa delovanje Združenja L&L, program do konca leta 2007 in ideje za naprej. Imeli bomo svojo "INFO TOČKO", ki jo bomo delili z Zavodom Med.Over.Net, ki bo prav tako tam za vse, ki jih bo zanimalo iskanje informacij, nasvetov in tolažbe preko onkoloških spletnih forumov Limfom, Levkemija/Transplantacija in Kako živeti z rakom.

Poleg našega Združenja L&L bodo tam tudi druga onkološka društva in njihovi predstavniki.

Vabimo vas, da se nam pridružite! Za dobro voljo, za zdravje, za ŽIVLJENJE!

V imenu združenja bolnikov z limfomom in levekmijo, L&L vas lepo pozdravljam! Upam, da se vidimo!
Default avatar

Andreja

No, zdaj pa se oglašamo iz OI. V živo.

Društva so že postavila svoje predstavitvene stojnice. MON-ovci jo imamo skupaj z Združenjem bolnikov L&L.

Zrihtali so nam internet. Tako, da bolnikom lahko predstavljamo kako postaviti vprašanje na forum in kako povprašati soborce preko spleta. Nekateri foru že poznajo, drugi prvič slišijo.

če bo priložnost, se vam bo kakšen "ta nov" oglasil.

Tisti, ki nas lahko obiščete, pridite na klepet. Tisti, ki ste privezani na posteljo, pa bodite lepo pozdravljeni. Utrinke iz dogajanja vam bomo posredovali preko foruma, kakšen dan kasneje jih bomo objavili tui na vstopni strani. Da bsote na tekočem. :-)))
***

Problemov ne bomo rešili z istim načinom razmišljanja, kot smo jih ustvarili.
Albert Einstein


Stojim Vam ob strani.
Default avatar

Kristina Modic

Alo, alo!

Pridite kaj na OI. Imamo cukrčke, odlične Fererote, ki s svojimi lešniki dobro polnijo luknjice v zobeh. :) Malo heca!

No, ampak res jih imamo veliko, zato pridite!

Sicer pa je vzdušje lupštno, ogromno medicinskih sester in oddelkov se predstavlja v avli stavbe D. Tudi zdravniki nas oiščejo in seveda pacienti.

Sije nam sonček!
Default avatar

ONA

Pozdravljena Kristuna!
Lepo, da ste tam in informirate bolnike! Meni je žal, da ne morem priti, sem ravno ta teden prenehala z vsakodnevnimi obiski na Onkologiji.Srečno vsem!
Default avatar

Kristina Modic

Ona, hvala za podporo!

Počasi se približujemo svečanemu dogodku, ko bodo strokovnjaki na OI za svoje strokovne dosežke prejeli nagrade. Prav radovedna sem, kdo vse je med nagrajenci. Bomo poročali.....

Pozdravček!
Default avatar

Kristina Modic

Včerajšnji Dan odprtih vrat zdravstvene nege je za nami. Bilo je luštno in v naslednjih dneh bova z andrejo iz Zavoda MON pripravili poročilo, tako pisno, kot slikovno. Objavljeno bo med novičkami!

Lep pozdravček!

Moderatorji

Kristina Modic , izvršna direktorica Slovenskega združenja bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L
Kristina Modic
cron