Forum.Over.Net

Starševski čvek

intervju z urško bačovnik

Default avatar

sonja100

Lepo pozdravljeni!

A je kdo prebral ta famozni intervju? In kaj revolucionarnega je Urška povedala v njem?

Me zanima ;-)
Default avatar

sonja100

V reviji Jana. Ki so jo baje takoj razprodali, čeprav v zvišani nakladi. Nekaj so celo omenjali ponatis... Sej ravno zato me zanima.
Default avatar

255

Vem le, da je dolg 8 strani. :)
Default avatar

ojejojej :(

Mene bolj zanima, kaj te na Urški tako žuli. :)))
Pa ne reci, da te ne - če te ne bi, bi vprašala "Kdo mi ve povedati kaj o Urškinem intervjuju v Jani" ali kaj podobno nevtralnega, ali pa se za to sploh ne bi zanimala in spraševala.
Po vsej verjetnosti pa ni povedala nič posebej "famoznega" in "revolucionarnega" - verjetno je pač odgovarjala na kup vprašanj, ki tarejo firbčno javnost, ko ena "no name" ujame enega znanega in vplivnega. :)
Default avatar

gratis

Intervju bo v posebni prilogi priložen novi številki Jane.
M
Default avatar

zalika

Oh, to revijo pa imam doma - samo ne vem kje.

Sigurno pa ni dolg 8 strani. Sem začela brat in kolikor sem utegnila prebrat je doma iz okolice Velenja in ima rada gore.

Pa v nekaj modrega je oblečena na sliki. Več se pa res ne spomnim.
Default avatar

prebrala

Fejka celo vrsto imidžov naenkrat, na primer preproste revce s kmetov ("doma sem obdelovala vrt, po drugem letniku fakultete sem tri tedne delala v pralnici Onkološkega inštituta, da sem si plačala jadranje"), predane zdravnice ("diplomatska srečanja niso nič v primerjavi s tem, kar doživiš v medicinskem poklicu" - po nekaj letih staža si pa res že vse videl, ne ??), rojene in naravno talentirane dame ("z ženo tegaintega, ki je specializantka kirurgije, sva se takoj spoprijateljili") in iskreno zaljubljene deklice ("imava zelo malo časa, ampak ga zato dobro izkoristiva"). Prozoren PR za vse okuse...

Intervju je najbolje komentiral nekdo iz Mladine (Diareja: "Sem vedela, da če je Esmeralda spregledala, lahko tudi Urška spregovori...")

Dobro, da mi ni treba biti na njenem mestu...
Default avatar

notejka

Iz tvojega prispevka veje foušarija, ne pa oddahnenje, da Janez ni ujel tebe.
Urška je za lepa za pogledat, ima zanimive hobije in krasen poklic. Po moje mora bit prav fejst dekle.
Default avatar

meni ni ok

Meni pa tale Urška sploh ni všeč. Dela precej kiksov in se mi zdi čudno, da je nihče ne opozori nanje (npr. na to, da pletenina res ni primerna za tisti dunajski ples, ki se ga je udeležila z izbrancem). In tudi jaz imam občutek, da blefira in da bi bila rada pomembna (tole omenjanje titul in poklicev ljudi, s katerimi se kao druži, je čisto mimo. Resnično pomembni ljudje tega pač ne počnejo.)
Default avatar

Frau Goebbels

Eva Braun, hehe.
Default avatar

Citat

"What good fortune for those in power that the people do not think."
--Adolf Hitler
Default avatar

Primož

Pa ste prebrali intervju, da lahko komentirate. Jo morda poznate, da lahko komentirate.

Je pač oseba, ki ima za fanta predsednika države. Normalno, da bo imela oboževalce in sovražnike.ŽAlostno je samo to, da ima sovražnike samo zaradi fanta, pa čeprav nikomur ni storila nič slabega.

Pustite ljudem dihati, eni so takšni drugi pa drugačni, ena pa mora biti predsednikova spremljevalka, ali bi raje videtli, da je nima ali pa da je manj lepa?

Ah, nikoli ne bov sem prav.


primož
*************************************************************************************
www.mgc-bistrica.si

Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net
Default avatar

255

[quote Primož] ena pa mora biti predsednikova spremljevalka, ali bi raje videtli, da je nima ali pa da je manj lepa?

primož[/quote]

Ne boš verjel, meni je POPOLNOMA VSEENO, ali ima Janša za spremljevalko Urško Bačovnik, ali je nima, ali pa ima kakšno "manj lepo". Pomembne so povsem druge stvari. In pri teh o njem ne morem imeti dobrega mnenja. Ja, okus za ženske ima, a zaradi tega še ni dober predsednik vlade.
Default avatar

ena druga

Predsednika vlade
Default avatar

ff

"Je pač oseba, ki ima za fanta predsednika države."

A ni spremljevalka predsednika vlade?
Default avatar

Janis

[quote 255]Ja, okus za ženske ima, a zaradi tega še ni dober predsednik vlade.[/quote]

Kaj pa pomeni imeti okus za ženske? :)

Meni osebno deluje Urška Bačovnik konvencionalna dolgočasna pridna punčka in bi ob njej samo zehala. Je fizično čisto luštna, ampak na tak viktorijanski, ne seksi način. Je pa kot nekarizmatična osebnost seveda sijajna spremljevalka za uspešnega moškega, ker ni nevarnosti, da bi mu lahko konkurirala s svojo osebnostjo ali šarmom, ker tega pač nima. Če to pomeni generalno "dober okus", potem je Urška terna. Če je Janši všeč, super, meni pač ni in je zato fajn, da je z njim, ne z mano :)
Default avatar

255

[quote Janis]Kaj pa pomeni imeti okus za ženske? :)
[/quote]

To sem le tako rekla, ker je pač všečna. Meni osebno je simpatična. O njej pač lahko razmišljam le v teh kategorijah, ne vem, kakšna je kot oseba ali "prva spremljevalka". :)
Default avatar

Pokec

Osebno ji nisem prav nič fauš, ker ne bi nikoli mogla živeti s politikom. Pa tudi mnenja nimam o njej, ne vem, ne zdi se mi zanimiva.

Če je sama osebno zadovoljna s svojo izbiro potem si bo morala vzeti v zakup, da medijska izpostavljenost pač prinaša tudi negativno "reklamo".

Tako pač je. Od zdaj naprej jo bodo mediji, pa tudi ljudje nenehno opazovali in ocenjevali, utemeljeno ali ne.
_______________________________

"Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar."

- N. S. Hruščov
Default avatar

sonja100

[quote ojejojej :(]Mene bolj zanima, kaj te na Urški tako žuli. :)))
Pa ne reci, da te ne - če te ne bi, bi vprašala "Kdo mi ve povedati kaj o Urškinem intervjuju v Jani" ali kaj podobno nevtralnega, ali pa se za to sploh ne bi zanimala in spraševala.
Po vsej verjetnosti pa ni povedala nič posebej "famoznega" in "revolucionarnega" - verjetno je pač odgovarjala na kup vprašanj, ki tarejo firbčno javnost, ko ena "no name" ujame enega znanega in vplivnega. :)[/quote]

No, če te že zanima... - nič me na Urški ne moti. Kljub tvojemu prepričanju v nasprotno. Iz vprašanja veje kanček cinizma, ker se za boga nikjer ne da Jane dobit, in je nisem mogla mami kupit. Pa so mi v vseh trafikah o tem intervjuu razlagali.

;-)