Starševstvo in vzgoja

Odgovarjajo: mag. Nataša Durjava, EAGT geštalt izkustvena psihoterapevtka • prof. Andreja Vukmir, spec. zakonske in družinske terapije • Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

Salzburg - spanje -danes

Default avatar
Živjo!

Ma, saj veste - se obračam na vas, ker ste ful hitre z odgovori, pa ogromno veste...
Z možem planirava 1,5-dnevni izlet v dvoje. Že cel mesec imava v mislih hribe (Kriški podi), zdaj pa je napovedano danes popoldan in jutri slabo vreme. Nočeva izpustiti ugodnost dogovorjenega varstva iz rok (pa še - v pon. gemo za 14 dni na dopust, pa nama ni zoprno kak dan zdaj pustiti otroke, po dopustu gre pa tamalček v prvič v varstvo, tavelika prvič v vrtec in takrat se mi bo zdelo prav, da smo za vikende vsaj skupaj - zato res vztrajava na tem vikendu za najin izlet).
Torej - odločila sva se, da skočiva pogledat Salzburg. Iskala sem na netu in ... imajo okoli 10 hostlov, pa so danes zvečer VSI zasedeni. Jutri je seveda že 3/4 prosto - Murphy pač.
Saj bova pač spala v avtu, ampak... če ima katera kakšno idejo za spanje za 1 noč po dokaj normalni ceni v Salzburgu, bi vam bila zelo hvaležna. Hvala!
Default avatar
Tukaj smo enkrat prespali mi:MOrda ti bo v pomoč.

Lp,

Ali
Default avatar
Hvala - sem že poslala poizvedbo za sobo.
Default avatar
Mislim, da se lahko brez slabe vesti odpravita proti Salzburgu, zavijeta kake 15 km z avtoceste in se odpravita po lokalnih cestah proti Salzburgu naprej. Prijetne vasice, ogromno ponudb Zimmer frei, po relativno ugodnih cenah, z zajtrkom. Zagotovo nič dražje kot hostel. Se ustavita, zmenita, nato pa nadaljujeta naprej, Salzburg ni veliko mesto in še za parkiranje prišparaš kar precejšen kupček denarja, če ga ne pustiš čez noč tam. Tako sva midva naredila že 2-krat in je bilo zelo v redu. Je pa zdaj res sezona, pa še vikend, ampak če prideta bolj zgodaj popoldne, po mojem ne bi smelo biti nobenih težav.
Default avatar
Glede na to, da ima tudi Bloberger Hof vse zasedeno, se bova res držala nasveta tete magde. Če spotoma kaj najdeva - prav, če ne - tudi prav, bova pa prespala v avtu. Itak sva v samskih časih prepotovala pol Evrope tako, da sva spala v spačku, zdaj pa imava karavana - saj to bo pravzaprav pravo razkošje :)). Če pa slučajno ob lokalnih cestkah najdeva kako prijetno sobo z zajtrkom, bo to pač še dodatna prijetnost na najinem izletu.
Glede na to, da zadnje čase (ob 3 in 1 letniku) nisva pogosto sama, se tako veselim, da mi je že vseeno, četudi spiva na avtocestnem postajališču:)).

Hvala teta magda za nasvet!!
Default avatar
Ja, taka potepanja pa poznam.
Po mojem bi jih bilo treba uzakonit, saj ni lepšega kot takrat, ko si ukradeš par dni zase (čeprav otroci manjkajo sto na uro).
Mejta se maksimalno luštno.
Pa poročajta!
Default avatar
Je bilo uspešno?

Moderatorji

mag. Nataša Durjava , EAGT geštalt izkustvena psihoterapevtka
durjavaN
prof. Andreja Vukmir , spec. zakonske in družinske terapije
Zavod Pogled
Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic