Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Červar

Default avatar

slamica::trv

Prosim za pomoč...a je Červar pri Poreču ali pri Lošinju?
Hvala...
Default avatar

Niko::trv

Vsekakor bližje Poreču. Nekje med Novim Gradom in Porečom. :-)
Na Lošinju je Čikat, če misliš kamp, pa še kaj na Č bi se našlo.
Default avatar

slamica::trv

Joj, sem slišala, da je zelo ZANIČ na Červarju.
Mi lahko kdo pove kaj več.
Senca na plaži baje je, veliko je pa nezadovoljstva s samim okoljem...
Ali smo se nasankali, ko smo tam rezervirali apartma?
Default avatar

Capri::trv

Jst bi rekla samo: "Čim dlje od tam". Naselje je dokaj zanikrno - kot kakšni povojni ostanki. Ampak OK, se da preživet. Na plažo pa se vam splača vozit z avtom. kam? Ne vem, raziskujte okolico. definitivno pa v samem naselju plaža ni "apetitlih", prav tako je bolj majhno. Tam sem bila enkrat za 1. maja, ampak smo tam samo spali, podnevi pa smo hodili okrog. Bila sem tudi ene 3 - 4 dni poleti in mi ni bilo preveč všeč. Ampak saj pravim - treba je le najti neko primerno plažo, potem se da preživet. Toda ne pričakuj takšnih ali drugačnih biserov ... Žal.

LP
Default avatar

zrelka::trv

Pojdi na FKK ali pa najemi čolniček in desant na nedostopne plaže. Če greš tako ne pozabi na PIJAČO. To mi je ostalo v spominu od malo ponesrečenega enodnevnega obiska prijateljev.

Mi smo združili vse skupaj in smo se s čolnom odpeljali na FKK na pijačo.
Default avatar

Nes::trv

Hoj,

Červar poznam zelo dobro, saj od malega hodimo tja, ker imamo tam stanovanje. Nekdaj je bilo to lepo, živo naselje, polno samih slovencev, ker jih ima ogromno tam stanovanja. Med vojno so se razmere močno spremenile, ker so dobesedno zaplenili stanovanja in tja naselili "begunce", veliko jih je še vedno tam. Zdaj je res zapuščeno mestece, kjer nimaš kaj početi. Sicer obratuje par kavarnic, včasih imajo lunapark...športni rekviziti so v slabem stanju...Kar se plaže tiče, je res dobro, da greš malo bolj daleč (s kolesom, avtom) in si na samem. Vzporedno z morjem je namreč cesta. Plaže same po sebi niso slabe. Priporočam, da se greš kak dan kopat v Poreč (Zelana, Plava laguna)..

Lp
Default avatar

mary::trv

Bili smo v Červarju ,vendar smo bili nezadovoljni .Voda je bila kot kakav in tudi plaža nam ni bila všeč.Škoda vsakega tolarja.
Default avatar

zdfzdf222

meni osebno je pa červar všeč, divje plaže, ni gužve, prometa, etc,.... imamo majhne otroke in za njih je palža super in tudi veliko sence je tam! Morje pa je čisto, nevem nekomu je všeč nekomu ne, če želiš liksuz, pojdi v hotel 5*
Default avatar

kljdfc

Mi smo bili lani v apartmaju od moje sodelavke. Pričakovali smo malo, vendar dobili še manj. Res je totalno socialistično, zapuščeno, plaža nam ni bila všeč, zato smo se vozili v Novigrad. Tako smo nekako preživeli. Tudi če ste že plačali, je škoda vašega časa. Poskusite raje kam drugam, če še lahko odpoveste.

lp

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net