Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Agencija Sonček

Default avatar

morje::trv

Je kdo od vas potoval z agencijo SONČEK,zaupajte mi kako je bilo?
Default avatar

želvica::trv

Prav z agencijo Sonček še ne, sem pa že 2x pri njih rezervirala potovanje z nemško agencijo in vedno sem bila zadovoljna. Nikoli ni bilo nobenih problemov.
Default avatar

Mojca::trv

Mi smo lani z njimi letovali na Cresu-prav mesto Cres (mislim da je bil hotel Kimen ali nekaj takega). Bili smo navdušeni, ker so nas vsak dan peljali brezplačno na 1 izlet po otoku (vsak s svojim avtom). Vsak dan je bil za otroke tudi mini klub. Edini minus je bil, da ko smo prišli v hotel, niso nikjer našli naše rezervacije, čeprav je ženska, zaposlena na agenciji Sonček, vpričo nas rezervirala naš dopust po telefonu. Ves čas je bil v hotelu tudi predstavnik agencije, tako da se mi je zdelo kar v redu vse skupaj.
Default avatar

Kristian

Mi smo z Sončkom kar nekaj čez dali.
Lani, recimo, ni bilo treba doplačila za otroško posteljico (ki je 6€ na dan, bili smo pa 7 dni ! )
Vse smo dogovorili preko telefona in e-pošte in vse je bilo OK.
Letos nas vleče na Cres in verjetno bo kar Sonček tu zraven. ;)
Default avatar

pika+

mi potujemo že 7 leto in sem zmeraj zadovoljna
Default avatar

slaufvaga

soncek je ze kar stalnica jaz sem potovala veckrat in je bilo super.
Default avatar

Sonček10

Agencija Sonček - najboljša!!
Default avatar

Xena

Pri njih sem tudi rezervirala potovanje z nemško agencijo FTI, Vard, ITS, ... (Kuba, Maldivi, Tajska, Šrilanka, Egipt,.....) in vedno sem bila prezadovoljna!!!! Preko druge agencije sploh ne gremo več!!!
Ta je najboljša!
Default avatar

Lionel2012

TA Sonček NE HVALA! Potoval sem z njimi na Majorko. Zgubili so nam prtljago in se za nas niso niti najmanj potrudili. Prtljago po 8 mesecih nismo dobili nazaj, sedaj moramo urejat odškodninski zahtevek z letalsko službo. Sonček nas je le zavajal in obljubljal, naredil ni nič! Torej če se vam zgubi prtljaga, vedite da vas bo TA SONČEK pustila na cedilu. TOREJ TA SONČEK? NE HVALA!!!!!
Default avatar

SONČEK BUUUU

Pozdravljeni,

Tudi jaz se pridružujem Lionelu2012. AGENCIJA SONČEK JE ZANIČ. Nikdar več v življenju ne grem z njimi. Kot je napisal ne zmenijo se za tebe. Njihovi agenti v poslovalnicah so neizkušeni in ne znajo svetovati nekomu, ki bo potoval prvič. ZATO AGENCIJE SONČEK NE PRIPOROČAM NIKOMUR, IZOGIBAJTE SE JE, ČE BI RADI SPLOH ODŠLI NA DOPUST, KI STE GA PLAČALI.
Default avatar

Sonček 10

Kaj pa ima TA Sonček z izgubo prtljage??? Halloo?? To še letalska družba nima, ampak letalsko osebje na letališču.
Če je že kdo neizkušen, niso v Sončku, ampak agenti na FTI, ITS, itd,...ampak so izkušeni ful!!!
Mogoče pa i niste znali tujega jezika in ga niste razumeli, pa mislite da so oni neizkušeni??

TUI Sonček - zakon nad zakonom, taboljši so!!!
Default avatar

modrookatacka

Tudi jaz sem že potoval z njimi in lahko jih samo pohvalim (y)
Default avatar

Vozi-Misko

Sonček na Šubičevi v LJ je zakon. Uredijo karkoli želiš. Vendar je dobro priti tja s čim bolj konkretno željo, kot je sicer pametno priti v katero koli agencijo. Midva imava vedno precej natančno vizijo glede tega kaj želiva: destinacijo, nabor 2-3 hotelov, predlog letalskih kart, rent-a-car potrebe, coris medicinska asistenca, zavarovanje odpovedi brez soudeležbe. Z njimi potujemo že 18 let, nobenih problemov, vse uredijo, tudi odpovedi, stornacije, odškodnine za izgubljeno/poškodovano prtljago... Priporočam.
Pa še tole: če greš na vsak dopust/potovanje/počitnice z drugo agencijo, te nikjer ne poznajo. Ne vedo, kaj si želiš, koliko si pripravljen zapraviti, kakšne desinacije so ti všeč, kakšna je tvoja družina, in jasno ti posledično ne morejo ravno dobro svetovati. Pa še potruditi se jim ni treba, ker te najbrž vidijo prvič in zadnjič, poleg tega pa ko prideš k njim, običajno nimaš pojma kam bi šel, veš samo da ne sme biti več kot 400 eur/osebo za 10 dni z avionom...jaz bi te tudi odpikal v 17 sekundah...

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net