Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

bovec help !

Default avatar
potres, eyartquake, teramoto , edini način kako pomagati bolčanom je biti tam turist in zapraviti še več !

bodite ambasador dobre volje , in zapravite v bolcu svojim finančnim razmeram primerno.že 10000 novih slovenskih turistov bo ljudem ki živijo od turizma do jeseni pomagalo zbežati od kreditov in obnoviti brez dtp in beguša za najmnja pol denarja manj.to je uspelo pristavi lepena a sedaj jim bo težko.


ZATO NAMESTO HRVATOM DENAR RAJE V BOVEC !
Default avatar
Dobra ideja.Sploh pa hrvatom niti tolarja več.
Default avatar
Ko je nam pri prejsnjem potresu porusilo hiso in smo ostal brez vsega je prisel do nas clovek "dobri tujec", ziveli smo v kontejnarskim naselju, mami v roko stisnil 100 tisoc lir z besedami: ce bi to nakazal na kaksen racun, vprasanje kam bi to slo. Na zalos je to tudi kruta resnica. Zamislite samo na to: koliko denarja je bilo darovanega, bodisi od "drzave", ljudi in kaksni so rezultati. Po 6-ih letih dela niso koncana, kar pa je bilo obnovljeno se je sedaj spet porusilo. Tisti pri koritu imajo lepe, nove, CELE hise, majhni ljudje pa...
Default avatar
moja bovec fobija se je z potresom še povečala, seveda ste vabljeni vsi , še zlasti bolčani in bolčanke da se mi oglasite na privalni e - mail ki je

WWW.LORDWALES.COM

ne vem kaj bi rekel , na dan potresa sem bil v trstu in mi je bilo ravno.zaradi tega izleta , kjer sem kupil tudi cd rw ddv bo treba vzeti nekaj malega bančnega kredita / če mi ga bodo dali / ali pa koristiti limit , ker pa zelo nerad grem čez 50 % bom poskušal z kreditom.ko smo že pri kreditih :

za 50 jurjev hočejo potrdilo o službi, kot da ne bi zadoščalo 5 letno redno nakazovanje plače banki.kredit je akciski in obresi so manjše kot 3 jurje ! ostalih stroškov ni ker je akcija , obrestna mera : 8,5 % kar je niže od vseh potresnih skoraj zastonj kreditov.tako so zastonj da so bolčane spravili na beraško palico!

vendar DO NADALNEGA ME BOVEC NE VIDI , NITI HRVAŠKA , ITALIJA NI PROBLEM , AVSTRIJA ČE BOM IMEL DOBER DAN BOM ŠEL DO BELJAŠKIH TERM IN ISTI DAN NAZAJ , KER RES NE MISLIM PLAČEVATITI 20 evrov inn več če imamo družinsko stanovanje v kranjski gori.


živim pa na krasu , kjer delam v turizmu.

IN DRAGI BOLČANI , JAMRANJE IN BEGUŠ NE BOSTA POMAGALA , ZATO PLUNITE V ROKE IN SAMI SANIRAJTE ŠKODO.KDOR IMA MOŽNOST SLUŽBE DRUGJE NAJ O TEM RAZMISLI.MLADE DRUŽINE PA NAJ SI USVARIJO VSAJ ZA NEKAJ LET DOM DRUGJE.

zakaj jemati kredite dražje od standardnih " nobenih vprašanj " bank nima smisla.obrestna mera bo še padala, zato velja če niste pri denarju počakati z obnovo in živeti v objektih zraven hiše , hkrati pa obstoječo hišo rabiti čez dan če ni preveč poškodovana.

v bovcu bo še treslo in če imate dovolj obljub ni druge kot pomagati si sam / montažna gradnja / ali pa adijo bovec !

pa ne pozabite na stroške kreditov , za en dimnik ga res nima smisla jemati.pa tudi razpoke na ne nosilnih stenah manjše od centimetra se da rešiti z malcem in cementom.predvsem pa brez državne tehnične pisarne !

šele povedava z nevejskim sedlom in znanje vsaj treh jezikov / italijanščina , angleščina , nemščina / in odločitev za turizem je lahko vaša prihodnost v bolcu.sve ostalo z izjemo državnih služb je vegetiranje !

jaz sem bom odločil za bovec šele takrat ko ne bo več očitkov bivaš v italiji , izlete pa delaš na bolškem ! zakaj bi bival v predragih bolških hotelih , če za isti denar lahko v italiji dobim več !

10 jurjev za polšpenzion je malce prehuda ! / alp ali kanin /

privatne sobe niso pomojem okusu , bolj kot rafting me veselijo belopeška jezera , kanalska dolina in karnija.

se pravi ni problem bovca samo poters, ampak v dolino zaprta turistična ponudba.

kot računalničar iz nove gorice / betega / ki pravi da prinešenih kosov ne bo sestavljal.se pravi da bom v big bangu kupil računalnik z matično ploščo , vse ostalo pa sestavil sam.

tudi v moji turistični vasi živimo od turistov ki letujejo v italiji ali na hrvaškem in pridejo k nam na eno kavo !

5 - 10 jurjev za 2 ali 3 ure rafta ?

cene dragi bolčani so previsoke , zato slovenci odhajajo drugam , še najmanj zaradi potresa !
Default avatar
saj je lepo, ce se clovek razpise, vendar lordwales vi res pretiravate z podrobnostjo informacij, ki so tudi izven konteksta....
lep popotniski pozdrav,
Shanti
Default avatar
Bovec - Bovca - Bovcu - Bovec - pri Bovcu - z Bovcem
Pridevnik: bovški
Prebivalec: Bovčan

PS. Namesto da bi jim solila pamet, sem jim nakazala pomoč.
Default avatar
Žal se zastonj trudiš s tem wannabe pisateljem....
Default avatar
Oh, saj vem! Največkrat samo odmahnem z roko, ampak včasih gre pa pokrovka gor! ;))
Default avatar
OK, ne vem, kje v bovcu ponavadi bivas, ampak za 8K sit dobis v dobri vili - full lepe sobe nocitev in zajtrk.

zame je bovec eden od najlepsih krajev na svetu, kjer so moznosti (se posebej za sportne duse) za prezivljanje prostega casa neizmerne: hribi, kolesarjenje, padalstvo, raft, kajak, kanjoning.

lahko se je postaviti na stalisce, da je 10K sit prevec za nekaj ur raftinga. vendar pa je potrebno upostevati, da organizatorji obcini mastno placujejo dovoljenje za rafting, oprema (neopreni, celade itd) je draga in glede na to, da je stvar zelo odvisna od vremena in soce jih razumem, da racunajo malce vec.

res je, da bovcanom se manjka malo turisticnega duha, ampak stvari se premikajo in to na bolje.
Default avatar
Lord, kaj imaš luno?

Bovec je lep kraj, prijazni ljudje živijo tamgori, samo nesreča jih tolče vsake par let. Zaradi tega, ker imam rada tiste kraje, grem vsako leto tjagor in tudi letos bom, pa magari iz solidarnosti plačam dvojno za nočitev in hrano (raje kot nakažem RK, Karitasu in kar je še podobnih kao prenakazovalcev), pa čeprav je stavba v kateri smo ponavadi bivali zdaj poškodovana...

Cene pa v Bovcu niso niti približno toliko nabite kot kje drugje, pa naj bo ta "drugje" Portorož, Čatež, Bled... ali pa tvoja Topolščica al kar že...
Default avatar
Daj mu ponudbo za lektoriranje njegovih burlesk, opa, humoresk ;-))))))))
Default avatar
LORDWALES, ti si pa prov egoistična svinja!!!!
Default avatar
si mislila grozljivk, Mmateja???

Ne izražaš se dovolj natančno;-))

lp

bv

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net