Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

apartma blizu morja

Default avatar
Zdravo,
pregledala sem že vse poletne kataloge pa še vedno nimam ideje, kam letos na morje, zato me grabi že panika, saj se bojim, da bo vse dobro že zasedeno. Želimo si apartma blizu morja, peščeno plažo s čisto vodo - imamo otroka starega 6 let, miren okoliš, kje na jugu jadrana (najraje južni otoki). Mi lahko kdo prosim pomaga z idejo, če pa pozna kakšen preverjen apartma ( s tel. številko lastnika,) bi bila zelo hvaležna. Slika v prospektu lahko izgleda zelo v redu, potem pa ugotoviš, da je plaža, za katero piše, da je npr. blizu morja vse prej kot plaža - iz lastnih izkušenj.

LP
Katarina
Default avatar
Vrni kataloge v agencije pa pot pod noge!!!

:-)
Default avatar
Joj veste, sem bila že na vseh testnih vožnjah priznanih avtomobilskih znamk, pa še vedno ne vem kaj naj vozim. Bom kar peš okrog hodila.

:-)
Default avatar
:) verjetno je teb malo dolgčas in nimaš pametnejšega dela. Ko se boš tudi ti kdaj nadrsal/la z apartmajem iz kataloga, boš razumel/la zakaj sprašujem.... dotlej pa ne in delaj kaj bolj koristnega, kot da zgubljaš svoj čas s provokacijami!!
Default avatar
vem za krasne apartmaje na Korculi, tik ob morju, prijazni domacini, ce te zanima ti lahko najdem njihov telefon, ampak sedaj se mi ze spi. Pusti mi tvoj e-mail pa ti napisem podatke.

lp
Metka
Default avatar
Vis je zakon. Poišči na internetu turističko zajednico- tam imaš kup apartmajev. Me4ni je bila všeč Milna in Rukavac. Res pa je da je že fajn vse zaseden. Ni pa nič nobel dol. Cel teden ali dva lahko hodiš v eni majci in hlačah. Tisti ki so našminkani so zihr Čehi.
Default avatar
Pusti svoj mail, pa ti posljem naslov spletne strani privat penziona, ki ima tudi moznost apartmajev. Je super, mi gremo ze drugo leto nazaj k njim.
Default avatar
tudi jaz te prosim za naslov spletne strani
moj mail [email protected]
hvala in lep pozdrav
Default avatar
Nina, a lahko še meni pošlješ tel. številko in pa okvirno ceno
Hvala
Jana
Default avatar
Pusti hrvate prmir pa pejd kam drugam
Default avatar
Men tut prosim...
Default avatar
Lahko prosim posreduješ naslov še meni (mail je vpisan).
Prosim!
Default avatar
a je kdo dobil mail od nine????
Default avatar
Sej sploh ne vem, zakaj se Nina oglaša tukaj, če pa tko skriva www naslov apartmajev in tel. številko. Saj bi jo lahko objavila, tko kot ostali, pa bi vsi videli za katere apartmaje gre. !?

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net