Razprave o popotniških destinacijah, mnenja glede izbora lokacij za počitnice ter ideje za popolni dopust in dnevne izlete po Sloveniji in bližnji okolici.
Zdravo,
pregledala sem že vse poletne kataloge pa še vedno nimam ideje, kam letos na morje, zato me grabi že panika, saj se bojim, da bo vse dobro že zasedeno. Želimo si apartma blizu morja, peščeno plažo s čisto vodo - imamo otroka starega 6 let, miren okoliš, kje na jugu jadrana (najraje južni otoki). Mi lahko kdo prosim pomaga z idejo, če pa pozna kakšen preverjen apartma ( s tel. številko lastnika,) bi bila zelo hvaležna. Slika v prospektu lahko izgleda zelo v redu, potem pa ugotoviš, da je plaža, za katero piše, da je npr. blizu morja vse prej kot plaža - iz lastnih izkušenj.
verjetno je teb malo dolgčas in nimaš pametnejšega dela. Ko se boš tudi ti kdaj nadrsal/la z apartmajem iz kataloga, boš razumel/la zakaj sprašujem.... dotlej pa ne in delaj kaj bolj koristnega, kot da zgubljaš svoj čas s provokacijami!!
vem za krasne apartmaje na Korculi, tik ob morju, prijazni domacini, ce te zanima ti lahko najdem njihov telefon, ampak sedaj se mi ze spi. Pusti mi tvoj e-mail pa ti napisem podatke.
Vis je zakon. Poišči na internetu turističko zajednico- tam imaš kup apartmajev. Me4ni je bila všeč Milna in Rukavac. Res pa je da je že fajn vse zaseden. Ni pa nič nobel dol. Cel teden ali dva lahko hodiš v eni majci in hlačah. Tisti ki so našminkani so zihr Čehi.
Sej sploh ne vem, zakaj se Nina oglaša tukaj, če pa tko skriva www naslov apartmajev in tel. številko. Saj bi jo lahko objavila, tko kot ostali, pa bi vsi videli za katere apartmaje gre. !?