Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

S kolesom od Dunaja do Budimpešte ob Donavi...

Default avatar

Charly::trv

S kolegi smo se menil da bi šli na eno kolesarsko turo ob Donavi... Dunaj-Budimpešta je cca 400km... 5-6 dni kolesarjenja... ves čas gre kolesarska pot ob Donavi... kampi so ob poti... Do Dunaja in iz Budimpešte domov pa bi šli z vlakom. Še kdo zainteresiran??? Pri možni termin 1.maj.
LP
A
Default avatar

mojsterr::trv

Tudi jaz nameravama na to pot, ampak v jesenskem času. Vseeno bi prosil za nekaj informacij - koliko stane vlak do Dunaja oz. iz Budimpešte, kako pogosto vozi, kje bi dobil načrt proge za kolesarjenje, itd. Hvala in lep pozdrav.
Default avatar

Charly::trv

No, saj za 1.maj je samo plan čeprav bo po moje težko izvedljivo. Edino kar je boljše je to da je en dan še praznik zraven.... Cene kart za vlake si poglej na strani slovenskih železnic.... ne vem na pamet...Pa za razliko od mojih prejšnih voženj z vlaki na Dunaj in po Evropi se gre tokrat 2x v eno smer kar malo podraži celoten strošek karte. Za točen načrt ti bom pa povedal ko se bom do njega dokopal.
A
Default avatar

anete::trv

Pozdravljen !
Ker se poleti odpravljamo z otroci na tako kolesarjenje od Dunaja do Budimpešte, me zanima če ste speljali ta projekt? Zelo bi bila vesela koristnih informacij, nabavit moramo tudi kolesarsko prikolico za prtljago, a kdo ve kje se dobijo ? Hvala že vnaprej
Default avatar

Charly::trv

Na žalost je bil projekt prestavljen... ker je bila napoved zalo slaba. Drugače če pa vas zanima je ogromno informacija na internetu, hkrati pa obstaja tudi več agancij ki za večje skupine to organizirajo in poskrbijo za vse... od prevoza do vodenja.... tudi prikolic če je potrebno... Jaz poznam eno iz Celja.
LP
A
Default avatar

anete::trv

Vseeno hvala za odgovor, tako potovanje z agencijo nas ne zanima, ker ne maramo omejitev. Ponavadi potujemo oz. kolesarimo 3 ali 4 družine skupaj in smo pa kar dobro usklajeni.Prvič pa smo se odločili, da pustimo avto doma in, da se podamo na Dunaj z vlakom, potem pa z vso prtjago naprej proti Budimpešti. Sedaj bi radi samo nabavili še kolesarsko prikolico za prtjago, mislim, da nima smisla, da si jo samo sposojamo, ker imamo drugo leto v planu kolesarjenje po Nizozemskem in Danskem in še kje. Če kdo ve kje lahko kupimo kvalitetno kolesarsko prikolico, bom zelo hvaležna.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net