Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

terme snovik - odkrijte jih !

Default avatar

lordwales::trv

kje : v tuhinjski dolini
kako: z lokalnim avtobusom čez šenčur iz kranja dokamnika , ali do kamnika iz ljubljane z kamniškim vlakom, nato ob 10.30 tja in ob 4 nazaj / kamnik /
z čim: gotovina kartice
za koliko: 1900 sit dnevna karta, 15 % popusta za kosilo / restavracija
kje prespati: http://users.volja.net/ap-jesenuc/

kjer so nekoč bili rokovnjači je dandanes turistični odklop, zato se še vi tam odklopite


http://www.zarja-kovis.si/snovik/terme.htm

pripravil lordwales

www.lordwales.com
Default avatar

Lara.::trv

A zdej pa kr reklame?

Men je Snovik čist brez veze. Ene navaden bazen, pa kaj. Prostora je pa za 10 ljudi, potem je že gužva. Pa še voda je mrzla.
Default avatar

TimberHoffWandy::trv

sam sem bil v snoviku poleti, ko še bazen ni bil pod streho, tako da "mrzle" vode niti nisem občutil. sem pa res veliko ljudi slišal, da se pritožujejo prav zaradi hladnejše vode v bazenih, tako da moraš kar pošteno migati, da te ne zebe. prostora je pa res bolj malo.
Default avatar

lunaa::trv

Tudi meni terme Snovik ne ustrezajo.Moti me premalo prostoro in zelo zelo hladna voda.Saj jaz se rada namakam v topli vodi:)))
Default avatar

Ula::trv

Se strinjam glede vode in prostora..
Pred kakšnim letom, ko je vodno aerobiko še vodilo društvo G-rega, je bilo ob torkih zvečer krasno - od vzdušja do vaj, zdaj pa, odkar so tam kr ene kao inštruktorce, je totalno brez veze.. Pa še iz polne ure so skrajšali program na slabih 50 minut, da ne omenim podražitve.
Lordwales, a ti sploh veš, o čem govoriš, a si sploh že bil tam al si vse pobral s kakšnega prospekta?
LP,
Ula
Default avatar

Miranda::trv

Zame so terme Snovik zakon. Zivimo blizu Kamnika in smo redni obiskovalci. Voda je res malce hladnejsa, ampak tako ciste tudi nisem zasledila nikjer drugje. Pretok vode je dosti vecji, kot v drugih kopaliscih in to je zelo velik plus.Vcasih hodili v Catez, Moravce, Podcetrtek, odkar imamo Snovik hodimo samo se gor.Lp, Miranda
Default avatar

joze::trv

baje so te terme za zdravljenje hemeroidov (zaradi hladne vode).:-)
Default avatar

lordwales::trv

voda je nekaj hladnejša, a ne veliko / topolšica in dobrna imasta iste temperature, okoli 30 , enako snovik / snovik nima jakuzija / 40 stopinj / , pa tudi ogrevanje prostora je nekaj stopinj nižje kot v ostalih termah.so dragi , a upoštevaje da so začeli iz niča / z karjolami domačini , šele kasneje je podjetje zarja vložilo denar v terme /

terme so drage - in z tem se je treba sprijazniti.cenejši so bazeni v turističnih krajih , imajo tudi jakuzi , a voda je tam v bazenih največ 27 stopinj.najboj vroče terme so pri nas moravci, vse ostalo je okoli 30 stopinj , res pa je da terme topopšica z pomočjo termocentrale oštanj ogrevajo zunanji in notranji / skupni / bazen , voda ima 35 stopinj , in eno ali dve uri namakanja v topolšci je res užitek.pa še vodo vsak dan menjajo.

če vam je 35 stopinj premalo , pejte v istarske toplice / 9 jurjev penzion enopostelna / je več kot 40 stoinj, smrdi , če boste v bazenu več kot pol ure na dan bote dobili drisko.je pa okolica res zanimiva za izlete.terra magica......................

z snovikom ne bo nič , ker se mi zdi standard prenizek / 1 kilometer od sob / ter cene previsoke................
Default avatar

Bela::trv

Bili smo avgusta, voda je bila mrzla v zunanjih in notranjih bazenih. Bila je neka vodena animacija, ki je bila milo rečeno opolzka in neprimerna za bazen, kjer smo bili z otroki. Ne bi jim ravno delala reklame, pa tudi s čistočo je tako, da lahko hodiš zunaj in noter v istih natikačih in je ponekod prav mokro in blatno. Pa za vikend čakaš, da sploh noter prideš, ker ni garderobnih omaric dovolj???
Default avatar

lordwales::trv

na primorskem, je draga družina lep pregovor:
- za malo šoldov malo muzike.
pojdite v topolšco, tam ni nobene opolzkosti, saj je večina klientele nad 60 let.pa še mir imate zagotovljen.

ker smo že pri opolzkosti, prepričan sem da animatorke niso nič več pokazale kot povprečen parček na bazenih.če imajo tangice, naj jih imajo, a mislim da zgoraj brez niso bile.brez skrbi vaši otroci so veliko bolj izpostavljeni na ulici kot v termah snovik.

isti natikači.enako je povsod.a naj bodo zunanji ali notranji bazeni vedno je razkuževanje, razen seveda v elitnem hotelu sol v umagu, katerega ne bi priporočal.pojdite raje v poreč na otok svetega nikola v fortuno ali castor / poluks ali lanterno v rabac.

omejitev je samo vaš čas in denar.
in ne opolzkost.ste mogoče namesti anti ve se kaj filter na vaš računalnik.

ponuja ga zastonj tudi
www.najdi.si

jaz bi začel tukaj, potem bi pa šel preuzgajal animatorke v tangicah v terme snovik.brez skrbi, celo pika božič je nina naprav vroči vsebini interneta.ša da si ne boste delali utvar da na naših strežnikih tega ni.v dovolj velikih količinah je že na siolovih - legalno!zato filter pred preuzgojo!

pa brez zamere

lordwales

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net