Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

SAFARI v AFRIKI

Default avatar

Domen::trv

Zanima me v katerih afriških državah lahko greš na safari (nujno morajo biti tudi levi, kaj češ)? Ali je že kdo bil, zako koliko časa se gre ponavadi, ali bi to bilo primerno za poročno potovanje (to je sicer relativno, vem), koliko ga je to stalo total stroške.

lp
Domen
Default avatar

MihaPR::trv

Ziv,

Kenija,Zambija,Zimbabwe,Tanzanija, Južna Afrika, Botswana, Namibija, ...... Stroški so lahko različni, zelooo različni, v Zambiji od 300 - 1500$ na osebo za 4-5 dni. Pa še nekaj, ne se delat utvar, da boš na safariju zagotovo videl leve ;)))
Default avatar

Charly::trv

Točno tako kot je MihaPR rekel..... cene varirajo od države do države, od parka do parka..... nihče ti pa ne more zagarantirat da boš videl vse tiste živali ki jih imajo.... če pa že... boš pa za nekatere potreboval zelo dober daljnogled.... Jaz sem v Namibiji videl leve na 50m. Nosoroge pa na 200m!!!
A
Default avatar

Vito::trv

Če želiš 100% videti leve, tigre in nosoroge čisto od blizu, pojdi v safari park med Verono in Gardskim jezerom (ta trenutek se imena ne spomnim, ampak ga ne moreš zgrešiti). Ni sicer v Afriki, levi so pa le. Vstopnina je samo nekaj evrov.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net