Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

turistična taksa-nujno!!!

Default avatar
ojla,
mene pa zanima če bi kdo vedel,koliko znaša turistična taksa v sloveniji,natančneje ,midva greva v čatežke toplice in naju zanima koliko pride na osebo na dan ta taksa?
Default avatar
Ta taksa je lokalna in višina je odvisna od posamezne občine, najboljše, da pokličeš kar v Čateške toplice.
Default avatar
mislil sem že sklopiti mašino, pavidim da vito odgovarja.gre se za popolnoma banalno stvar, turistična taksa.o njej hotelski gost nikoli ne razmišlja, saj je tako majhna da je ne najdete v nobenem hotelskem ceniku.navadno se vrti okoli 150 sit.

drugače pa se lepo imejta v čatežkih, upam da se vama bo uspelo naplavat med kričanjem in skakanjem na 100 otrok.SAMO V ČATEŽKE NE - URADNO MNENJE LORDA WALSA
lord wales priporoča topolšco - TERMALIZIRATI /če ne veste kaj je to vprašajte vitota / drugje v slovenji bi bilo potratno / 8900 sit penzion plus 400 sit za balkon - če ste v dvoje je to vse.plus turistična taksa 150 sit na dan

TRENUTNO NAJUGODNEJŽE TOPLICE EVROPE

EGER MADŽARSKA

http://www.hoteltelnet.hu/en/spa-_and_thermal_hotels/

KRAPINSKE TOPLICE ZAGORJE , hrvaška

a sta se pozanimala koliko denarja bosta pustila v čatežkih.skrbi vaju pa turistična taksa ki je ne bo niti za jurja.penzion v čatežkih je od 15000 sit dalje.pa še miru ni...............................

v topolšci sedaj ko je konec gradbenih del za zunanji bazen je garantiran

lep pozdrav lord wales

http://usesr.volja.net/magicni/topolsica.html
Default avatar
Hm, ob telem lordovem reklamiranju najugodnejŽih toplic bi pa počas že res mislu, da ti v Topolščci plačajo, da tja prideš
Default avatar
hmmm...midva bova s temi toplicami kr poceni skoz pršla.
Za apartma bova dala 15.000sit za CEL teden,ker greva prek enega frenda.V apartmaju pa imaš vse,dvonadstropen je,in s sabo bova nesla samo hrano.Sej veste kako je to,vsak nekej vzame doma,pol pa še mal nabaviš,pa kej dol kupiš,skratka za dva študenta je tale varianta čist ql,še posebej ker hočeva bit vsaj en teden mal sama brez stalnih priveskov zraven.
Default avatar
15 jurjev?v redu.samo apartma ni od term čatež.pol dneva bosta kuhala.v redu.imela bosta dopust za 15 jurjev.skrbi vas turistična taksa.če apartma ni od term čatež je ne bo.saj večina privatnikov ne prijavlja.torej dopust z pol dneva kuharije za 15 jurjev.

lepo je biti študent!
Default avatar
Lord, dej mi neki povej, Topolščca je 8900 polpenzion, v termah Lendava je pa 6 jurjev. Kako so pol "tvoje" toplice najcenejše?
Default avatar
Turistična taksa znese okrog 200 SIT/dan.

Če najameš apartma direktno od Term Čatež, pride okrog 7000 SIT/osebo za tri dni (vikend paket). To je zelo ugodno, saj so vštete tudi karte za kopanje (dnevna je sicer 2300 SIT).

Če pa imaš možnost dobit apartma preko kakšne firme, potem, pa je sploh zastonj.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net