Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

POČITNICE NA OTOKU MURTER

Default avatar
Če kdo želi prijetne in ugodne počitnice na otoku Murter naj se mi javi na forum ali mail, da mu posredujem tel. št. in sporočim vse, kar vas zanima. Je pa to apartma v Betnini, primeren za 4 osebe, mi smo bili zelo zadovoljni. Prost je še v 2. polovici avgusta (30 EUR/dan) in v septembru (20 EUR/dan).

Priporočamo!

Lidija
Default avatar
Jaz se sicer ne zanimam za najem apartmaja, ker ga že imamo rezerviranega tudi v Betini, vendar me zanima po kateri poti ste prišli do tja oz. nazaj in koliko časa je trajala. Imamo namreč majhne otroke in me skrbi dolžina potovanja. Lepo prosim za odgovor.
Default avatar
Živjo,
jaz sem šla letos kar po jadranski magistrali in traja iz LJ med 6 in 7 ur. Toplo priporočam, da se odpravite v zgodnjih jutranjih urah, ker se je po tistem soncu sicer kar naporno toliko časa voziti. Je pa dosti mest za postanke ob poti.
Kako pa, da je apartma tako poceni (midva sva dala (za hiško na Kornatih) 70 EUR na dan, pa še to je bilo "znižano")?
LP
Default avatar
Ja, Kornati so precej dražji. Ne vem, zakaj je tako poceni, ker je vse čisto OK. Čisto, nov apartma, sicer ni pogleda na morje... ne vem, mi smo bili zadovoljni in bomo verjetno še šli.

Paja, tebi sem odgovorila kar po mailu.

Lidija
Default avatar
Ali lahko morda napišeš kaj več o lokaciji apartmaja..
kakšna je plaža.. koliko je oddaljena od apartmaja... ima kaj sence...
koliko je do centra mesta... je kaj potk za sprehajat...

mi bomo šli na morje septembra, kam pa še nismo izbrali... imamo pa namreč 2 majhna otroka: starejši bo septembra 2 leti in 4 mesecev, mlajši pa še ne 3 mesece, zato bi "radi" imeli apartma čim bližje plaži (zaradi vseh igrač in bazenov in lopatk in... za starejšega) in seveda senco za tamalega, pa potke za kakšen sprehod...
pa da ne pozabim na kakšno pivo za mami in oči... kakšno je življenje zvečer...

v glavnem čim več informacij bi želela, ker je cena res ugodna

Hvala in lep pozdrav!
Default avatar
Apartma je lociran v Betini, to je eno večjih naselj na Murterju. Ima 1 večjo sobo, v kateri je spalnica (zakonska postelja+1 samostojna postelja), večjo kopalnico in eno sobo v kateri je kuhinja, miza s stoli in še ena postelja. Apartma nima svoje terase, so pa v hiši prijazni lastniki, ki jim otroci ne gredo na živce in svoje dvorišče s senco delijo z turisti. Niso moteči, so pa zelo prijazni in gostoljubni. Mi smo si ogledali cel Murter in smo se kopali v kampih, je pa apartma blizu plaže, ki je tudi solidno urejena (mivka ali kamni, prodaja sladoleda, izposoja čolnov, koles, senca...). Ta "mestna plaža" je čisto ok za otroke, ima pa veliko sence, klopce, kamenčki, ribice...

Zabava pa tako: v Betini sami je kar nekaj restavacij, kafičev in 2 ali 3 pizzerije, organizirane zabave (koncerti, diskoteke...) pa ni. Opazila sem, da se mladi zbirajo na plaži in si sami organizirajo žure, četudi se ne poznajo. 4 km naprej je mesto Murter, ki pa je bolj turistično razvito in tudi več možnosti za zabavo. Pravijo, da ob koncih tedna organizirajo koncerte (zdaj je bila Colonia). Je pa tudi ravno prav oddaljeno, da lahko otroci zvečer ali čez dan nemoteno spijo.

Lahko ti posredujem tel. št. lastnikov, pa se boste dogovorili. Pa še to: če imaš rad morske sadeže, je to idealno mesto za vas. Lastnik apartmaja je namreč ribič in vsak dan pripravljajo kaj dobrega...

Tako bom rekla: mi smo se imeli zelo lepo, res pa je, da je vse stvar okusa.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net