Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Čatežke toplice

Default avatar

Boy04::trv

Živijo!
Drug teden se s punco odpravljava v čatežke, pa me zanima, kako je kaj tam - oziroma če kdo ve kako so opremljeni bungalovi.

LP
Default avatar

maya::trv

Jaz se z družino obvezno nekajkrat na leto zapeljem v Čatež. Otroci uživajo v zunanjih bazenih in toboganih. Pozimi pa ne hodimo, ampak je notranji bazen enako dober. Zraven pa seveda vse kar paše k kompleksu.
Ker greš v bungalov,greš verjetno v zidane - ga ima tudi naša firma in so zelo dobro urejeni.Kuhinja, dnevni prostor, prostor za spanje, zunaj terasa...
V brunaricah pa čez zimo izklopijo elektriko in ne vem katerega meseca vse spet priklopijo.So pa večinoma vse brunarice kupljene, in poleti se tam od žensk ki so celo poletje dol, da dobit zelo poceni karte za kopanje.So pa večinoma takšni, da imajo predprostor,zadaj pa kot dodatek za spanje vgrajene prikolice.Nimajo pa vode in wc, ti so skupni.Ampak to za nas ni bil nikoli problem. Smo prilagodljivi.
Nimaš kaj zgrešiti, nam je tam zelo všeč in se vsako leto vračamo.
Default avatar

Matjaz::trv

Čateške so toplice predvsem za otroke. Mislim, da ni nikjer v SLO večje uživancije zanje kot tu. Vendar pa je v notranjih bazenih pozimi prehladno. Ko namreč stopiš iz vode v hrbet občutiš precejšen hlad, iz vode pa gre mali vedno, ko gre na tobogan.
Default avatar

KAtyA****

Z OČETOM GREVA SEDAJ V ČATEŽKE TOPLICE ZANIMA ME KAKŠNA JE NOTRANJOST PROSILA BI DA MI KDO POVE CENO ZA ENODNEVNO KOPANJE ZA OTROKE IN STARŠE (ZA 1 OTROKA, ZA 1 STARŠA) IN ČE LAHKO OPIŠETE TOPLICE (NJIHOVO NOTRANJOST) IMAJO TOBOGANE, SE SME SKAKATI KOLIKO BAZENOV JE........... PROSIM ČE MI ODGOVORITE ŽE DANES PA,PA.
KAtyA****
Default avatar

sbon

Katya, večino tega, kar te zanima, boš našla tule: , vključno s cenami in slikcami bazenov. Če se sme skakati, pa ne bi veela, v bazene, ki so namenjeni plavanju, najbrž ne.
Lepo se imejta z očetom.
Default avatar

KAtyA****

Hvala za to spletno stran sbon.
KAtyA***

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net