Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

GRČIJA

Default avatar

ajda::trv

Septembra nameravam s fantom v Grčijo. Zato me zanima na kater otok se najbolj splača (plaže, nočno življenje...) in kako je tam septembra. Je še dovolj toplo v primerjavi s poletjem? Dobrodošla je še kakšna dodatna informacija:)
Default avatar

tinca::trv

Odvisno kaj iščeta. Veliko je "žurerskih" otokov a la Krf, IOS, Kos, severna obala Krete, kamor naše specializirane turistične agencije vozijo horde slovenskih maturantov in absolventov. Če pa bi želela vsaj kako noč prespati in tudi kaj videti je pa izbira neizmerna (Samos, Lesbos, Santorini, Kefalonija, Kreta izven velikih središč...). Grčija je v septembru še zelo topla, tudi morje, le dan je malce krajši, kot bi si človek želel.
Zelo lepe plaže ima Zakyntos, ki ga sicer okupirajo Angleži, ampak samo v sezoni. Kar se tiče stalnosti vremena vama svetujem da gresta raje malce južneje (Rodos, Kreta, Karpatos), kjer bo zagotovo še dovolj toplo in suho.
Ponudba naših agencij je kar pisana (če ne bosta šla po svoje) in tudi drugi teden letovanja je izven glavne sezone kar smešno poceni, če le nista preveč zahtevna.

Srečno pot, in iz mojih izkušenj vama povem - Grčija okuži za vedno.


lp tinca
Default avatar

URSA::trv

Mene tudi zanima Grčija. Z mojim bodočim možem bova šla na poročno potovanje enkrat po 25. maju. V mislih imava Grčijo.
Kakšno je vreme takrat, temperatura zraka, morja?

Urša
Default avatar

Isabel::trv

Če si želite poležavati na samotnih plažah, zvečer pa žurati in preplesati toliko, da vam bodo odpadle noge-pojdite nujno na Zakinthos!!!!!!!!!!!!

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net