Starševstvo in vzgoja

Odgovarjajo: mag. Nataša Durjava, EAGT geštalt izkustvena psihoterapevtka • prof. Andreja Vukmir, spec. zakonske in družinske terapije • Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

kuharske knjige za dojenčke

Default avatar
Zanima me katere kuharske knjige za dojenčke in malčke najbolj priporočate - predvsem tuje. Gledam na Amazonu in se ne morem odločit. Ali katera pozna kuharske knjige Annabel Karmel? Ste morda že kaj naročale na Amazonu odkar smo v EU? Zdaj verjetno plačujemo samo poštnino - brez carine in stroškov špedicije?!
Hvala za odgovore in lep (spet) deževen dan :(
Default avatar
Imam knjigo od Annabel Karmel - Velika paparica za male papavčke in moram reči da je kar precej dobrih idej, je pa res da je dosti receptov s sestavinami ki jih pri nas ne dobiš kjerkoli.Dručage je pa kar uporabna.
Imaš lepo rezdeljeno po starosti otročka in že sestavljene jedilnike.
Dober tek
Default avatar
Hojla, Muni - malo z zamudo, naj tudi jaz pristavim piskrček glede kuharskih knjig, receptov, naročanja čez Amazon itd. Tudi jaz sem začela stikati in iskati najbolj fejst kuharico za mojo miško. Malo sem skeptična glede "kakovosti" ameriških prehranjevalnih nasvetov saj vsi vemo kakšne probleme imajo tam glede prehranjevalnih navad. Mogoče pa niso ravno pridni pri upoštevanju nasvetov?!? No, jaz bom verjetno vseeno kakšno njihovih knjig nabavila, če ne zaradi drugega, zaradi firbca in kakšne nove ideje. Glede Amazona ti lahko povem, da je pomembno "origin of goods" (izvor blaga). Če je knjiga iz USA, je to še vedno carinjeno in vse ostalo, tudi, če naročiš preko amazon.de in ne ameriškega amazon.com. Ni pa vse vedno carinjeno.

Veliko nasvetov glede receptov je tudi na med.over.net - ne vem, če si jih opazila. Ene je napisala Karmen M. in
Ena je pa od Emilije Pavšič
Za najino kavico sem napisala pa pod tisti moj post. Kmalu nasvidenje!

Moderatorji

mag. Nataša Durjava , EAGT geštalt izkustvena psihoterapevtka
durjavaN
prof. Andreja Vukmir , spec. zakonske in družinske terapije
Zavod Pogled
Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic E-posvet