Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Razprave o popotniških destinacijah, mnenja glede izbora lokacij za počitnice in ideje za popolni dopust.

Potovanja.Over.Net

Potovanja.Over.Net

los angeles

Default avatar

papajica::trv

Pozdravljeni!

V marcu ali aprilu 2005 s fantom nameravama obiskat Los Angeles za 10-12 dni. Prosim za kakršne koli nasvete, informacije, kaj se splača videt, kaj ne..... najcenejša karta?
Default avatar

Damijan::trv

LA je precej "cigansko" mesto. Bolj bi ti priporočal kak San Francisco ali celo San Diego, če se omejim na Kalifornijo. V LA-ju imaš na severu zabaviščni park Six Flags ali nakako tako poimenovan, kjer imajo precej zanimive zadeve, če sta bolj take sorte. Kitajska četrt je bolj boga, pravtako center, kjer so nebotičniki. Mislim, da imajo dober planetarijum in nekaj parkov vezanih na Holywood, ki bi znali biti zanimivi. Beverly Hills me je razočaral. Če bosta imela svoje prevozno sredstvo se zapeljita čez hribe na severo-zahodu LA-ja, kjer je kar lep razgled. Na jugu LA-ja sem našel eno lepo mestece z lepo plažo, pa se ne spomnim več imena. Precej ven iz LA-ja proti vzhodu imaš dolino smrti ...

V San Diegu imaš Sea World in eden boljših svetovno znanih živalskih vrtov. Če bosta obiskala to mesto, se splača iti pogledat še čez mejo v Mehiko, da vidita kontrast.
Default avatar

xMasikax::trv

Ja odvisno kaj iščeš.... ČE se ti zdi zanimiv svet blišča,slave,bogatih,filma potem imaš v LA ju kaj za delat in videt ;) Meni ni bilo niti en dan dolgčas.... Mislim da si ogledaš kje nastajajo svetovne uspešnice je že nekaj posebnega(Universal studios,Warner bross), da pa še zraven vidiš kakšnega igralca (jaz sem Brada Pitta, ko je snemal Oceans Twelve in Willa Smitha,Jado,Brucea Greenwooda na premieri I robot+ velikoooo ostalih-Samule l Jackson,Serena Williams,Hillary Duff,Chad Michael Murray,....) je pa tut ... Pa tudi Beverly Hills,Bel Air, venice,malibu,Santa Monica so vredni ogleda.. Potem pa se ogled Queen Marry na Long Beachu.. Pa ogled Jay Leno showa v Burbanku... Pa v živo ogled snemanja raznih nadaljevank -oh ta sedemdeseta... Pa downtown z staples centrom, kjer mogoče vidiš tudi lakerse.. Pa dodgersi so tut posebna izkušnja... Izlet v zabavščni park Six flags magic Mountain... Pa "mulholand" drive.. PA hollywood-ogled kodak theathra (kjer oskarje podeljujeo),pa walk of fame,.,...vožnja z limuzino -sma se s kolegico zmenle in naju je peljal šofer enga od igralcev, medtem ko je bil igralec na prmieri filma,in to kar zastonj................................................................ Če te zanima ti lahko povem še dosti več in dam kakšne praktične nasvete :) Samo piši na mail ;) Čaw
Default avatar

papajica::trv

Vsem se naj naj zahvaljujem, vendar bo ta trip prestavljen zaradi fantove operacije hrbta-totalni bed. :((( Res najlepša hvala za vse informacije, ki ste mi jih posredovali. Los Angeles naju bo ziher videl - sam vprašanje kdaj!
no, se mejlamo ko bo tako dalec!!!

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net