Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

Kako odstraniti permanentni make up?

Default avatar
Pred letom dni sem si dala narediti permanentni make up ustnic. Obroba je rdeče oranžna, zelo debela in močna, videti sem kot klovn, sploh takrat ko so ustnice zelo prekrvavljene (kopel, šport, toplice,...).

Rada bi si odstranila ta nadležen, zelo neestetsko narejen make up, če temu sploh tako lahko rečemo.

Vem da obstaja lasersko odstranjevanje tatoojev in make upa, kar je spet povezano s kar precej velikim stroški, sploh če pogledamo s te strani da sem plačala 60.000 sit, da bom zdaj to odstranila in zato spet plačevala.
Po drugi strani pa laser verjetno pušča kakšne posledice... no to je pa zadeva o kateri ib lahko diskutirala z zdravniki..

Povejte mi, ali obstaja kakšna naravna stvar za odstranjevanje tega?

Nikoli več, nikoli!
Default avatar
Pozdrav!

S postopki, kot so trajni je treba biti zelo previden! Pri vas se je zgodilo najslapše, da so vam naredili preveč in ne po vaših željah!
Najlažje bi bilo, da bi samo čakala , da obroba zbledi, kar se bo zgodilo v času enega do dveh let!Če bi vas videla, bi vam lahko svetovala o korekciji s trajnim make-upom(kožno barvilo).Slednje bi bilo za vas dobro, glede na to da niste zadovoljna, da se vrnete proizvajalcu, in vam ustnice popravi.
Če boste utegnila se ustaviti pri nas po nasvet, vam bomo z veseljem pomagali, še lažje, kot po mailu!

LP!
Default avatar
pa ne zgine ta permenantni make up čez nekaj časa? saj to ni verjetno večno? ali?
Default avatar
Gre stran po 2 do 3 letih, odvisno od človeka in intenzivnosti make-upa!
Default avatar
Jaz imam permanentni make up na obrveh. Narejen je bil pred 4-imi leti in se mi se zmeraj pozna. Rada bi ga tudi odstranila in sem slisala, da to delajo na estetski kirurgiji, saj je isto kot odstranitev tatooja.
Default avatar
Ne, ne izgine. Ne permanentni make-up in ne "začasni" tatooji, ki jih delajo v kozmetičnih salonih. 100% preverjeno. Edini način odstranitve je laserski, ki pa je zaenkrat pri nas še zelo zelo drag....

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek