Med.Over.Net

Starši in otroci

Odgovarjajo: Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

Za naše navihance je potrebno biti iznajdljiv, domiseln, ustvarjalen, igriv, vesel, nasmejan, iskren, vztrajen, včasih zaskrbljen ... Preberite izkušnje in zaupajte svoje.

Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

MirjanaFrankovic

Shopping Austria

Default avatar

pikpoka

Kam po nakupe oblačil v Avstriji ?? Glede na to, da trgovski centri rastejo kot gobe po dežju doma in v tujini me zanima, ali morda poznate kakšen zanimiv oz. nov shopping center v Avstriji, tak kot je na primer Seiersberg in podobni.
Default avatar

T

Tudi mene . Predvsem otroška oblačila.
Default avatar

Sonček

Junija se baje odpra H&M v mariboru - v centru mesta - bivši merkur
Default avatar

Majuška

V Grazu imaš Seiersberg, Citypark, Shoping center west, pa v centru še C&A

lp Majuška
Default avatar

xxxy

Kje v Grazu je C&A, H&M, vem pa kje je METRO.
Hvala za odgovore.
Default avatar

Brina

Kadar potujemo v Avstrijo, gremo ponavadi kar do Dunaja - eventuelno kupovanje po raznih shopping centrih med Gradcem in Dunajem za nas ni skoraj nikoli obrodilo sadov - tudi v sredini tedna ne (npr. za otročiče: H&M je bil izropan, GEOX tudi, ZARA ima po mojih izkušnjah zelo nekvalitetne stvari, ki po nekaj pranjih izgubijo obliko, se parajo, hitro se pokvarijo zadrge, ipd...)

V centru Dunaja je kar nekaj zelo dobro in vedno založenih trgovin H&M, tudi na nanovo odprta GEOX-ova je na Mariahilfe strasse (ravno zadnjič so imeli 20% promocijski popust na otroško obutev!), pa še cel kup stvari se najde... No, za odrasle pa je za moje pojme zelo kvalitetna linija skandinavskih oblačil InWear (za ženske) in Matinique (za moške). njihova spletna stran:
Odvisno od posameznika pa je, koliko globoko je pripravljen kljub večji družini nameniti iz žepa za malo kvalitetnejša oblačila. Ni vedno poceni nakup, dober nakup. ZARA izdelki so tudi sorazmeroma poceni, pa so zelo slabe kvalitete - celo v primerjavi z izdelki H&M.......


lp,

Brina
Default avatar

Majuška

H&M je v Seiersbergu in v Shoping centru west - tu je večji. Za C&A pa ti malo težko povem, se bom pa pozanimala in ti javim, če ti ne bo kdo prej povedal.

lp Majuška

Moderatorji

Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic