Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

igrala v STARI GORICI?

Default avatar

Kutina

Novogoričanke in ostale severno primorke mi prosim povejte, če so kje v Stari Gorici igrala za otroke in če so primerna za 3-4 letnika.
Imate drugače še kako idejo za kratek nedeljski izlet v vaših koncih, kjer bi lahko združili potrebe naše družinice, kjer sem jaz z velikim trebuhom najšibkejši člen.
Najlepša hvala za odgovor!
Default avatar

Enolla

Ne vem sicer, če ti bo to v tem trenutku kaj pomagalo, ker si že na izletu, no mogoče za drugič. Ja igrala so v Stari Gorici so pa tudi v Novi Gorici primerna za take otroke. v NG so v Borovem gozdičku, za gledališčem oz. knjižnico v neposredni bližini občine, v Stari Gorici pa so na Korši - malo pred trgovino Oviesse-tam kjer so za male otročke vlakci ipd. na Andrejevem sejmu. Tudi če bi parkirali v NG in šli peš v Staro Gorico preko Erjavčeve na igrala, ni noben hud napor, niti časovno niti oddaljeno - mimogrede zmoreš ti in nadebudni malček. V kolikor pa parkiraš na Travniku si tam v treh minutah.
lp
"Če bi hoteli biti samo srečni, bi to kaj kmalu dosegli. Toda srečni hočemo biti vedno bolj kot drugi, to pa je vedno bolj težko, ker mislimo, da so drugi srečnejši kakor so v resnici" (Renan)
Default avatar

Kutina

Najlepša hvala za odgovor, ki sem ga prebrala šele zdaj, to pa zato, ker mi cel dan internet ni delal. :(
Popoldne smo bili v NG tudi na igralih za gledališčem. So res nekaj posebnega, mogoče pa je naš "pajac" še malo premajhen zanje saj so namenjena malo večjim otrokom. Drugič gremo pogledat pa še malo čez mejo.