Forum.Over.Net

Starševski čvek

kaj vzeti v Šarm el Šejk

Default avatar

m

Pozdravljeni,
sredi aprila gremo v Šarm el Šejk. Kaj vzeti s seboj - imamo 5 in 2 leti stari punčki. Prosim, da tisti, ki imate izkušnje, poveste glede oblačil in kakšnih zdravil.

Hvala.
M.
Default avatar

Katja

Tudi mi gremo v Egipt - koncno spet :)

Veliko kratkih oblekic, klobucke in sandalck za zvecer jopico ali pa dve. Kremo za soncenje, normalno potujoco lekarno + Linex in Nelit (sicer do zdaj nismo se nikoli tega potrebovali), mokri robcki za brisanje rok, kanglico in lopatko in knjige za na plažo..

Uživajte, Katja
Default avatar

dia

Čao!
Mi smo bili februarja pred tremi leti, takrat še z 11 mesečnim otrokom. Prva in pomembna stvar so sredstva proti komarjem!!! Tako mazila, kot tudi za v vtičnico. Kljub temu, da so vsak večer vso travo in grmičevje škropili proti komarjem, je vsak večer kakšen komar zašel v sobo; eno noč je tamauga popikal en sam (sem se borila z njim celo noč)po celem obrazu in rokicah (to, kar je bilo nepokrito)-imel je ok 20 pikov na obrazu. Tudi kakšen antihistaminik lahko vzameš s sabo. Ja, pa plenice-ko smo bili mi, so v najbližnji trgovini imeli pamperske le za novorojenčke! Jaz sem imela s sabo tudi flaško 70% alkohola-za razkuževanje-žličk, posodice iz katerih je jedel (sem imela sabo čokolino in več majhnih-2dl alpsk. mleka). Ker še ni jedel vsega, sem imela še ful frutkov in druge otr. hrane-in še sreča, da sem jo! Oba z možem sva driskala in bruhala, razen njega. Sicer je pri teži prtljage kar naneslo, sem pa reducirala najine cunje. Brisače dobiš tudi za na plažo-skoraj povsod, v sobah pa itak, zato lahko namesto njih vzameš kaj drugega!
Če te še kaj zanima vprašaj! V kateri hotel pa greste?
Lp, D
Default avatar

bra gra

a ni bil nič zadet od vsega alkohola, ki ga je polizal. kaj sta pa z možem jedla in pila, da sta driskala. me tud zanima kje ste spoh bili,da ste imeli tako zasran dopust. mi smo bili tudi pred 3 leti, pa smo se imeli super
Default avatar

m

gremo v hotel hauza beach resort - all inclusive.
Hvala vsem za informacije.
Default avatar

dia

Draga bra gra!
70% alkohol izhlapi v trenutku, če tega slučajno nisi vedela!?
Drugače pa tebe nobeden ni nič vprašal!
Pa imeli smo se prav lepo dva tedna, razen enega dne driske in nekaj komarjih pikov, če te že zanima!
m, vseeno upam, da sem ti napisala kaj koristnega, izgleda, da eni res ne vejo kaj bi s svojim časom....
...eh, raje bom nehala!
Lp