Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

kje najkrajša vrsta za MRI

Default avatar

Anuška

Lepo pozdravljene... dobila sem napotnico za MRI in v Ljubljani je čakalna doba 1 leto...zanima me, ča morda katera ve, kje v Sloveniji je najkrajša čakalna vrsta za MRI, oz. kakšna je cena za samoplačniški pregled..

vsem najlepša hvala za informacijo.
Default avatar

mari

V bolnici Šenpeter je moj mož čakal 2 mesca.Delajo ob sobotah in nedeljah v avtobusu ki pride iz Italije.Zadovoljen!
Default avatar

k72

jaz sem čakala na pregled 5 tednov, naročila me je nevrologinja - Dr. Samo Slokan, Lavričeva 1, MB

k.
Default avatar

k72

aja, če sem si prav zapomnila ceno - je bila osnovna cena 74.000 Sit, potem pa še so bili neki dodatki po cca. 5.000 sit do 12.000 Sit -več različnih - take cene so bile na vratih, so bile še vse v Sit (10 dni nazaj)

k.
Default avatar

merenge

Slikanje z magnetno resonanco od nedavnega izvajajo tudi v Mariboru in ko se je kolega prijavil samoplačniško, par mesecev nazaj, je bila cena nižja in vrsta krajša kot v Ljubljani.

Aparat za magnetno resonanco imajo v Ljubljani tudi na Onkološkem inštitutu. Jaz na tvojem mestu bi vprašala, kakšne so možnosti, da opravijo slikanje, za kakršnega imaš ti napotnico. Telefonska, objavljena na netu: 01 5879 774.
Default avatar

pia

Moja mama je šla samoplačniško v Terme Maribor. Tam delajo tudi ob sobotah in nedeljah, cena pa je bila okoli 75.000 SIT.
Baje pa je še ceneje v Trstu, samo kaj dosti več pa ne vem, ker se je mama potem odločila, da gre vseeno v Maribor.
Default avatar

baba13

V MEDILABu v Ljubljani zdaj naročajo za julij. Za samoplačnike je pa prej, cena je pa na internetni strani napisana.

lp,b.