Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Shujsati na nebolec nacin

Default avatar

Urska65

Pod nujno moram shujsati za 10 kg. Kako?

Zelo rada jem. Kadar shujsam, se ponavadi hitro spet zredim.

Rada bi eno ucinkoivto dieto s katero ne bom dobila nazaj kg.
Default avatar

Kukuc

To tudi mene zanima!
Sem mislila, da samo mene hujšanje boli. :)))

Danes sem v lekarni videla reklamo za neke tablete, ki jih poješ po tistem ko grešiš (npr: sladoled s smetano ob desetih zvečer).
Nisem nič spraševala lekarnarice, ker se mi je mudilo, pa še polna lekarna je bila.
Default avatar

Nedelja

Montignac! Resnicno deluje!
In seveda gibanje!
Default avatar

assya

Čudežev ni. Vse življenje je treba pazit pri hrani in športat. Preverjeno! Žal... Ja, deluje pa po mojih izkušnjah ločevanje živil. Ne skupaj beljakovin in OH.
Default avatar

Urska65

Res je. Fino sem shujsala po Sauth Beach dieti, skoraj 10 kg. Potem pa sem jih hitro tudi dobila nazaj.

Res je tezko stalno paziti....a res ne obstaja se kaksna tolazilna dieta?
Default avatar

assya

ja res ne, če ti rečem. Če mam jaz "slabe" dni, potem naslednje tri dni bolj pazim. Ni druge. Pa letos več športam in zelo pomaga - ne pozna se tako hitro, prav fino se da porihtat.
Default avatar

Krčolina

Kot si že sama ugotovila, so diete samo diete. Držiš težo, dokler se držiš diete. Če greš potem na staro (kar seveda greš, ker si željan vse tiste hrane, ki si si ji odpovedoval), skoči teža nazaj. Če to počneš pogosto, shujšaš čedalje težje.
Čarobna formula je: Pet obrokov na dan, nič sladkorja, bele moke, belih testenin, belega riža, krompirja in belega kruha. Lahko pa v izobilju (no, pretiravati ne smeš) polnozrnatega kruha, polnozrnatega riža, testenin ... In tako za zmeraj. Ni treba, da si lačen, da shujšaš. Jaz hujšam tako, imam vmes tudi prekrške (mmmm Snickers), pa gre vseeno dol. Na diete pa, če hočeš shujšati trajno, pozabi.
Default avatar

Urska65

Ali obstaja kaksen shujsevalni tecaj za starejse? V okolici Siske.
Default avatar

Krčolina

Aja, pa sadje, zelenjava, gibanje ... Čeprav jaz sem lena.
Default avatar

k i t t y

Montignac je tudi meni všeč pa še zdav je.
Ni pa to dieta ampak način prehranjevanja. Črtaj stvari, ki redijo iz jedilnika in jej več tistega, ki ne redi.
Ko se navadiš tako prehranjevat se kg ne bodo vrnili.
Default avatar

Karina

Kaj je Montignac? Oprostite, ampak jaz res ne vem kaj je to. Pred nosečnostjo sem držala linijo samo z zmernim prehranjevanjem in telovadbo. Po nosečnosti mi je ostalo kar nekaj kg, ki so mi z dieto šli dol, ampak so se po dieti nazaj vrnili. Zato me zanima, ker bi rada šla malo dol.
Default avatar

B.a.r.b.y

Jest moram dat dol 5 kg.Zjutraj pojem zemljico, za kosilo meso in solato, kasneje mogoce vcasih kaksno sadje.Obvezni so skleci, da se prsi ne povesijo.
Default avatar

ena

Šola hujšanja v zdravstvenih domovih.
Default avatar

merenge

Urska65, v zdravstvenem domu Šiška vem da so to imeli.
Default avatar

ondina

1. SPREMENI NAČIN ŽIVLJENJA IN RAZMIŠLJANJA !!!!!!!

2. pij veliko nesladkane tekočine - voda, čaj, sveži sadni sokovi

3. povečaj število obrokov na 5 - 6 in zmanjšaj količine obrokov. vključi več zelenjave, zmanjšaj maščobe, zmanjšaj sladkarije, jej OH dopoldne in B popoldne. jej samo toliko časa, da začutiš, da si sita. odmor med obroki naj ne bo predolg. med zadnjim popoldanskim obrokom in jutranjim naj bo 12 ur. Od sadja na kurjenje maščob dobro vplivata ananas in grenivka.

4. povečaj gibanje - kakršnokoli, hitri sprehodi, kolo, tek ..... važno je da se potiš. najprej si telo ogrej 10-15 min, potem pa vsaj pol urce hoje, teka .... Vsaj 3 x na teden.

5. če misliš na hitro izgubiti 10 kg boš imela težave z razvlečeno kožo. Pomagajo vaje, npr. pilates, pa v žurnalu sta tudi vsak teden prikazani po dve vaji. Lahko se tudi masiraš.
Default avatar

končnozadovoljna

Recept:manj jej!V zadnjem letu sem shujšala 26 kg,večino odvečnih kilogramov v prvih 7 mesecih.Pomagalo mi je to,da sem odšla v Afriko,kjer mi ni šlo za jesti!Danes sem končno zadovoljna sama s seboj!
Pred tem se probala milion raznih diet,ampak brez rezultatov.
Default avatar

zt

sama je nisem preizkusila, sem pa videla pri kolegici da deluje, vendar se moraš potem tega držat tudi ko shujšaš. traja pa več mesecev da dosežeš rezultat.

omejila je kruh in mlevske izdelke na min.
veliko je pila -tekočine
jedla pa najkasneje do 17-h, potem pa samo voda

a, ja: jedla je le eno kosilo: pomeni da v službi ni hodila na malico


v enih 9 mes. je izgubila 10 kg.

no ona se še vedno tega drži, mogoče ne tako strogo in če opazi da se je zredila pa samo za 1kg, že poseže po drastičnih ukrepih.
Default avatar

tv

draga Urška65

zagotovo boš shujšala učinkovito/počasi, če boš jedla 5x na dan po malem, če boš izločila živalske maščobe, sladkor in če boš vsak dan (ali 3x tedensko) šla na hitri sprehod.

Pa to ni le prazno govoričenje! Tak način prehrane sem (in še smeraj ga) jaz upoštevala, ker sem morala shujšati zaradi sladkorne. V dveh letih sem shujšala 23 kg. Pomembno je, da sem hujšala počasi (1 do 2 kg mesečno) in zato ni bilo nobene opazne škode na koži...