Forum.Over.Net

Starševski čvek

joj, pa mi ni nobena odgovorila - Thomas The Train and Friends

Default avatar

Uki

Hejla!
Saj vem, da sem se "pristulila" na temo od Skrbne, vendar pa bi lahko vseeno katera odgovorila se na moje vprasanje z da ali ne.
Torej se enkrat sprasujem: ali na slovenskih televizijah vrtijo to risanko ali ne? Mojega sineta to zelo zanima, ker se cez nekaj mesecev vracamo v Slovenijo in zdaj nabira podatke, kaj vse bo tam znanega (poleg babi in stare mame).
Prosim, punce! Lep pozdrav
Uki
Default avatar

pishkotek

ja, vsake toliko časa jo zavrtijo... in vedno pobegnem stran, kajti te risanke kot otrok videt nisem mogla :))
Default avatar

orehek

Vrtijo, vrtijo, sicer jo pa lahko kupite na DVD pa bo vedno pri roki.

lp
lp, orehek
Default avatar

Uki

Hvala punce!
Default avatar

angelinna

Vrtijo jo na RTL, med tednom, mislim, da je zjutraj okoli 8h, če vam to kaj pomaga. Drugače pa je rešitev DVD, kot so punce že omenile...
Default avatar

ja jo

V Sloveniji so sigurno vrtijo, samo ne pod tem naslovom, se ti ne zdi. V bodoče napiši v Slovenščini in boš dobila prej odgovore. kajti vsak še ne zna angleško. Nazaj prihajate, torej bo spet Slovenščina glavni jezik ali ne???
Default avatar

Kenga*

Kdaj pa?
Tudi naš fant ima zelo rad Lokomotivčka Tomaža, a jo zelo redko zasledimo na TV. Včasih je bila redno na TVS. Z emule je ne dobim, bo treba v Svet knjige ali kam drugam po DVD.
Drugače pa je precej novih risank, vsako soboto in nedeljo zjutraj na Pop TV in TVS. Na TVS pa vsak večer kot vedno, ob 18:40. Enkrat smo slučajno gledali Tomažka okrog 16h - 17h, ko je čez teden otroški program.
Default avatar

nats*

Ne, ne vrtijo. Če že zavrtijo, so na sporedu tisti stari, prazgodovinski deli. Nove dele, s sodobnejšo kakovostjo, vrtijo le na enem Nemškem kanalu. Dokler je nisem tam videla, sploh nisem vedela, da so po tolikih letih že boljše, kakovostnejše razvili to risanko in da jo verjetno še ustvarjajo v UK....


lp,

N.
Default avatar

Piki Miki

pishkotek, koliko pa si pravzaprav stara?

Saj te risanke niso iz časov naše mladosti.

Sicer pa je lokomotivček Tomaž všeč po moje vsakemu fantiču. In te glasovi, tip zares obvlada sceno.
Default avatar

jeeej

preden težiš, se nauči, da ni Slovenščina, ampak slovenščina...
Default avatar

Uki

Hvala jeeej! Eni so res neverjetni!